Türkiye Tenis Federasyonu tarafından 6-9 Kasım tarihleri arasında Trabzon’da düzenlenen Karadeniz Ligi müsabakalarına katılan Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü Bayan Takımı ligi 2. Olarak tamamlayarak kupayı Zonguldak’a getirdi. Aynı lig organizasyonu içinde yapılan erkekler kategorisinde de yer alan Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü Erkek  Takımı ise ligi 4. Olarak tamamladı.

    Türkiye’de lig organizasyonu olarak ilk kez yapılan Karadeniz Liginde 2.lik kupasını kazanan Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü bu başarıyı elde eden Bayan takımı oyuncuları Sude Naz Topuz , Sıla Özer ve Sude Naz Döner ile kulübün baş antrenörü M.Salih Yıldız için bir ödül töreni düzenledi.

      Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün üyelerinin ve oyuncu ailelerinin katıldığı kupa ve ödül töreninde bir konuşma yapan Başkan Çetin Özçep şunları söyledi:

       Öncelikle kulübümüz adına bu başarıyı yakalayan ve bu önemli kupayı kazandıran değerli oyuncularımıza, antrenörlerine ve lige katılım için tüm organizasyonu başarıyla gerçekleştiren ve takımlarımızın en iyi şekilde ligde yer almasını sağlayan Başkan yardımcımız Rahmi Üder’e şahsım ve kulübümün tüm mensupları adına teşekkür ediyorum.Ayrıca Yönetim Kurulumuzu ve tüm sporcularımızı destekleyen,pozitif enerjileri ile motive eden tüm kulüp mensuplarına ve sporcu ailelerine de teşekkür ediyorum.                                                                                                                                             

67 Yıllık parlak tarihinde bir çok önemli başarılar elde etmiş olan,60’lı Yıllarda Karadeniz Kupası adı altında oynanan müsabakalarda büyük başarılar yakalayan Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü böylece yıllar sonra da tarih yazmaya devam ettiğini göstermiştir.                               

Türkiye Tenis Federasyonunun 13-30 yaş aralığındaki oyuncular arasında düzenlediği Karadeniz Liginde 14-15 yaş oyuncularımız ile elde ettiğimiz bu başarının önemini bir kez daha vurgular ve tüm emeği geçenleri tekrar kutlarım.

Editör: Haber Merkezi