Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu kura çekimi yapıldı. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapılan kura çekiminde Zonguldak Kömürspor’u Kulüp Başkanı Süleyman Caner temsil etti.

3. turda Bayrampaşaspor’u eleyen Zonguldak Kömürspor’un  4.  turdaki rakibi  Menemen Belediyespor oldu. Karşılaşma  Menemen Belediyespor’un sahasında oynanacak. Ziraat Türkiye Kupası'na bu turda Spor Toto Süper Lig'den Aytemiz Alanyaspor, Bursaspor, Demir Grup Sivasspor, Evkur Yeni Malatyaspor, Göztepe A.Ş., Kasımpaşa A.Ş., Kayserispor ve Trabzonspor A.Ş. kulüpleri dahil oldu. ZTK 3. Eleme Turu sonucu tur atlayan 48 takım ile birlikte toplam 56 takım, 4. Eleme Turu'nda mücadele edecek.

Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu'nun müsabakaları tek maç eleme usulüne göre 30, 31 Ekim ve 1 Kasım 2018 tarihlerinde oynanacak.

TUR ATLAMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ...

 Deplasmanda  oynayacakları maçta tur atlamak için ellerinden  geleni yapacaklarını  belirten Kulüp Başkanı Süleyman Caner, duygularını şöyle dile getirdi,”Menemen Belediyespor  grubumuzun güçlü  ekiplerinden biri. Bizde güçlü bir ekibiz. Maç kendi sahamızda olsaydı bizim için avantaj olacaktı. Deplasmanda elimizden gelenin  en iyisini yapıp tur atlamak  için  tüm gayretimizi göstereceğiz” dedi.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi