Zonguldak’ta  hafta sonunda oynanması gereken  Amatör Küme müsabakaları kar yağışı nedeni ile ertelenmişti.

Süper Amatör Lige yükselecek 3 takımdan 2’sinin belli olacağı final karşılaşmalarının Pazar günü oynanması gerekiyordu.

Saat 13.00’de Fener sahasında oynanması gereken Üzülmezspor-Çatalağzı Demirspor ve Saat 14.00’de  Kozlu sahasında Kozlu Belediyespor ile Gülüç Belediyespor arasındaki  müsabaka  ertelenmişti. Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, ertelenen Play-Of  maçlarının Çarşamba günü oynanacağı belirtti. 

Müsabakalar sonrası rakiplerine üstünlük kuran 2 takımın  süper lige çıkacağını belirten Malkoç,  konu hakkında şunları söyledi: ”Hafta sonunda oynanması gereken tüm amatör maçlar kar yağışı nedeni ile ertelenmişti. Birinci Amatör Küme Play-Off finali  müsabakalarının Çarşamba günü oynanmasına karar verildi. Fener sahasında saat 13.00’de Üzülmez-Çatalağzı, Kozlu sahasında saat 14.00’de Kozlu Belediyespor, Gülüç Belediyespor maçları oynanacak.

Müsabakalar sonunda  rakibine üstünlük kuran iki takım süper lige çıkacak. Müsabaka sonrası düzenlenecek törenle  Şampiyon olan takımlara kupalarını vereceğiz. Mağlup olan takımlar ise kendi aralarında maç yapacak. Bu maçın galibi’ de  Süper lige yükselmeye hak kazanacak. Ben  ASKF ve Futbol İl Temsilciğini adına tüm takımlara başarılar diliyorum”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi