Kırmızı- Lacivertli ekip alt sıralardan uzaklaşma yolunda rakibi olan Şanlıurfaspor ile çok önemli  bir maça çıkıyor.

TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, 10’uncu hafta mücadelesinde Cumartesi günü   saat 13.00’de Devrek ilçe stadyumda Şanlıurfaspor’u konuk  edecek.

Ligde son 5 maçında  galibiyet yüzü göremeyen Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz, kendisi için hayati  önem taşıyan  Şanlıurfa maçını kazanarak  moral bulmak istiyor.

Ligde istedikleri sonuçları alamadıklarını ve takım  olarak bu durumun  bilince olduklarını belirten Teknik Patron Mustafa Dalcı, bugün oynanacak maçı kazanarak beyaz bir sayfa açmak istediklerini söyledi.

BARDAĞA DOLU TARAFINDAN BAKMAYILIZ

Kısıtlı imkanlara  rağmen  en iyi şekilde mücadeleyi vermeye çalıştıklarını belirten 

Dalcı söyle konuştu”  Durumumuz maalesef  kötü. Ama şu var.  Biz bardağa hep boş yönünden  bakıyoruz. Biraz dola  tarafından bakmalıyız. Hangi şartlarda nasıl bir takım kurduğumuzu  herkes benden iyi biliyor. Dolayısı ile   şu anda puan cetvelinde altımızda  5 tane takım var. Bizim 1 maçımız da eksik. Böyle baktığın zaman  pek kötü de sayılmayız. Ama bu bizim için yeterli değil. Kötü  gidişatımızın farkındayız. Bunun  iyi yöne dönmesi için  Şanlıurfa maçını kazanmamız gerekiyor.

Kaybettiğimiz maçların hepsinde rakibimizde başa baş oynadık.  Mahkum oynamadık.  Son oynadığımız Hakimoğlu maçında kaçırdığımız net pozisyonlar var. Verilmeyen 2 tane penaltımız var. Özellikle Sinan’ın pozisyonu penaltı kırmızı kart olmalıydı. Hakem vermedi. Gol yollarında etkili olsak şu an daha iyi durumda olurduk. İnşallah gol gol yollarında  etkili olum iyi sonuçlar alacağız.

BU TAKIM LİGDE KALACAK

Alt sıralardan uzaklaşma yolunda rakibi olan Şanlıurfa maçını kazanarak lige yeni bir başlangıç yapmak amacında olduklarını belirten Dalcı, sözlerine şöyle devam etti,” Ligde  bulunduğumuz dunum belli. Ama  takım olarak mazeret üretmeden  işimizi en iyi şekilde  yapmak istiyoruz. Lig bizim için  bugün oynayacağımız Şanlıurfa maçı ile yeniden başlıyor Urfa, Uşak, Hacettepe ve  Gümüşhane maçları bizim için çok büyük önem taşıyor. Bu 4 maçtan en az 8 puan almayı planlıyoruz. Bu hedefimize ulaşırsak  puan cetvelinde ilk 10’un içinde  olacağımızı tahmin ediyoruz. Biz sürekli  hesap yapıyoruz. İnşallah bu takım bu ligde kalacak. Ligde kaldığı zaman da  zaten hedefine ulaşır. Biz takıma ve kendimize  bu konuda  güveniyoruz. Bu iş hep böyle kötü gitmeyecek. İnşallah düzeleceğiz”

Cumartesi günü Saat 13.00’de Devrek İlçe Stadyumda oynanacak müsabaka öncesinde 6 puanı olan Zonguldak Kömürspor, puan cetvelinin 14’iüncü sırasında, 1 puanı bulunan Şanlıurfaspor ise  19’uncu  ve son sırada yer alıyor.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi