Türkiye Futbol Federasyonu İkinci lig Kırmızı Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor’da yeni  sezon hazırlıkları  devam ediyor.

Kırmızı-Lacivertli ekip bu sezon ligde ses getirmeyi hedefliyor. Yaptıkları  takviyelerle  taraftara  seyir açısından keyif veren bir takım oluşturmak istediklerini belirten  

Teknik Direktör  Cahit Terzi, ligde  iddialı olduklarını  ifade etti. Yeni sezon hazırlıklarına Cahit Terzi   nezaretinde Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda  yapılan  antrenmanda  yapılan antrenmanda futbolcuların oldukça hırslı oldukları gözlendi.  İyi bir çalışma süreci geçirdiklerini belirten Teknik Patron Cahit Terzi ise Kızılcahamam kampında tempoyu   artıracaklarını  ifade ederek  takımın son durumu hakkında şu bilgileri verdi,” Çalışmalar güzel gidiyor. Kızılcahamam kampına hazırlık çalışması diyebiliriz. Yüzde yüz yüklenmiyoruz. Ön hazırlık kampı. 

Kızılcahamam kampında  tempoyu arattırarak tam anlamı ile hazır hale  geleceğiz.  Bu sezonki hadefimiz  taraftara heyecan veren bir takım izletmektir”

TAKVİYELER GELİYOR

Yapacakları  takviyelerle  güçleneceklerini belirten Terzi, sözlerini şöyle sürdürdü,”

“Okan ve Onur takıma katıldı. Evet  iyi futbolcular ama  biz takıma bütün olarak bakıyoruz. Bizim için Sinan’da büyük bir silah. Tüm oyuncularımız büyük silah. Onur Okan ve Turan’ın gelmesi hücum anlamında büyük güç veriyor. Skorer bir takım yaratmak istiyoruz. Taraftarımıza böyle bir futbol seyrettirmek istiyoruz.” dedi.

KADRO ŞEKİLLENİYOR

Kırmızı-Lacivertli ekipte denenmeye gelen oyuncuları çoğu gönderildi. 12 futbolcudan sadeçce 2’si teknik ekibin gözüne girdi ve takımda katlılar. Bu konuda  düşencilerini dile getiren Terzi,” yaklaşık 10-12 genç yeteneği antrenmana çıkartarak durumlarına baktık. 2 tanesini tutma kararı aldık.Genç çocuklar ve yetenekliler. Onları bu kamp süresinde değerlendireceğiz. Dış transferde  görüştüğümüz 3-4 oyuncu daha var. Onlarda gelince kadromuz genişleyecektir ve iyi bir kadro ortaya çıkacaktır.” dedi.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi