Türkiye  Futbol Federasyonu İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor’da 18 Eylül’de yapılacak olan olağan genel kurul için yönetim listesi oluşturulmaya çalışılıyor. Kulüp Başkanı Süleyman Caner,  takıma mandi-manevi  katkı verecek iş adamlarının yönetime girmeye davet etti.

Güçlü bir yönetim  kurulu listesi oluşturmaya çalıştıklarını belirten Süleyman Caner, yaptığı açıklamada şunları söyledi” Yeni sezon öncesinde her takımda olduğu gibi bizim takımda da  maddi sıkıntı var. Bu sıkıntıları çözmek için çalışıyoruz. Bu arada 18 Eylül’de kongre yapacağız. Güçlü bir yönetim  oluşturmak için görüşmelerimiz  sürüyor. Sayın Valimiz, Belediye Başkanımız, Emniyet Müdürümüz ve Vekillerimizle  bu konuda   görüşleri bizim için önemli. Bize tavsiyeleri olacaktır. Zonguldak’ta para kazanan iş  insanları gelsin yönetime girsin. Kendileri girmeseler bile sporu seven çocuklarını, yakınlarına yönetime önersinler.

İnşallah  iyi bir yönetim oluşturup yolumuza devam edeceğiz. Bu arada  maddi  kaynak sağlamak için girişimlerimiz sürüyor.

Formamızın önüne reklam almak için  ‘Yurtbay’ firması ile görüşmelerimiz sürüyor. Kendileri bize  3-4 sezondur reklam vererek destek oluyor. İnşallah birkaç gün içinde   olumlu yönde geri dönüşleri olacaktır.”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi