Kırmızı-Lacivertli  temsilcimiz  bütçe açısından kendinden kat kat fazla maliyetlerle kaliteli futbolculardan kurulan Şanlıurfaspor maçı  hazırlıklarına  sıkı şekilde  devam ediyor.

TFF İkinci  Beyaz Grupta mücadele eden  Zonguldak Kömürspor, Cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Şanlıurfa maçı  hazırlıklarına  devam ediyor.Teknik Patron Şenol Demir nezaretinde Karaelmas Kemal Köksal nezaretinde yapılan antrenman ısınma hareketleri ile başladı.Orta ve şut çalışması ile devam etti. Son bölümde ise çift kale maç yapan futbolcuların hırsı oldukları gözlendi. Teknik Patron Şenol Demir, çift kale maçta  zaman zaman oyunu durdurarak  futbolcularına uyarılarda bulundu.
 Son 5 maçta aldığı 4 galibiyet, 1 beraberlik ile  çıkışa geçen Kırmızı-Lacivertli ekip, zorlu  Şanlıurfa maçını da  kazanarak çıkışını  devam ettirmek istiyor.
YÖNÜMÜZ BELLİ OLDU
4 sarı kart  cezalısı olduğu için Cumartesi günü oynanacak maçta takımdaki yerini alamayacak olan başarılı futbolcu Emre Kara,  Şanlıurfa maçını da kazanarak çıkışlarına  devam etmek istediklerini belirtti. Tecrübeli futbolcu Emre Kara duygularını şöyle dile getirdi” Ligde güzel bir çıkış yakaladık. Havamız değişti. Geçtiğimiz hafta sonu Karacabey deplasmanında  güzel bir galibiyet alarak  çıkışımızı sürdürdük. ‘Bizim için yukarıya mı  oynayacağı, aşağılarda mı kalacağı’ konusunda hedef belirleme  açısından önemli bir maçtı. Kazanarak önümüzü biraz daha net gördük.Yolun daha başındayız ama  hedef belirleme açısından iyi bir galibiyet oldu.
Şimdi önümüzde Urfa maçı var. Rakibimiz kaliteli oyunculardan kurulu güçlü bir ekip. Zor bir maç oyacak. Ama biz bu maçı da kayıpsız geçerek  yükselişimizi sürdürmek istiyoruz.”
DAHA DİKKATLİ OLACAĞIM
 İlk 8 maçta gördüğü kartlar sonrası 4 sarı kart  cezalısı duruma düştüğünü belirten Emre Kara,  konu ile ilgili şunları söyledi;” Futbol hayatımda ilk kez  ligin ilk yarısında cezalı duruma düştüm. Ben kolay kolay kart gören bir futbolcu değilim. Ama bazen pozisyon gereği olabiliyor. Dediğim gibi ilk kez ligin başında  cezalı duruma düştüm. Bundan  sonra daha dikkatli olacağım. Nasip böyleymiş. Bizim Geniş ve kaliteli bir kadromuz var. Yerimize oynayacak arkadaşlar bizi aratmayacaktır”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi