TFF İkinci Lig Beyaz Grupta  mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor önemli bir  transfer daha  gerçekleştirildi.
Kırmızı-Lacivertli  ekipte 4 sezondur forma giyen ve sezon sonu  sözleşmesi biten tecrübeli eldiven Sinan Ören ile  yeniden  anlaşmaya varıldı.
Bursa ‘da Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir ile bir araya gelen Sinan Ören, Kırmızı-Lacivertli  ekiple yeniden anlaşmaya vardı.
Sezon sonunda sözleşmesi bittiği için memleketi Eskişehir’e  dönün Sinan, Eskişehirspor’un transfer yasağını  kaldırmasını beklediği, ancak bu gerçekleşmeyince  Zonguldak Kömürspor ile yeniden  anlaştığını belirtti.
Zonguldak Kömürspor’da 5. Sezonun yaşayacak olan kaleci Sinan Ören, takımla birlikte Kızılcahamam kampına katılacak.
MACERAYA  GEREK YOKTU
Zonguldak Kömürspor’da kaldığı için mutlu olduğunu belirten  Sinan Ören,” Sezon sonunda memleketim Eskişehir’e dönmüştüm. Biz Eskişehirli futbolcular olarak, şehrimizin takımına bu zor zamanında sahip çıkma kararı almıştık. Transfer tahtasını açtıkları taktirde   orada oynayacaktık. Ama  açamadılar. Transferim bu yüzden gecikti. Ben Zonguldak Kömürspor’a 4 sene hizmet ettim. Macera aramaya gerek yoktu. Yarım kalan işlerimizde vardı. Hakan Hürfikir Başkan beni Bursa’ya davet etti. Orada son bir görüşme yapıp yeniden anlaştım. Kızılcahamam kampına katılacağım. İnşallah hayırlısı olur. İnşallah bu sene  daha güzel işler yapacağız”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi