Zonguldak Bölgesi C Klasman Hakemimiz Hakan Ergin gösterdiği başarılı yönetim sonrası  mağlup olan ev sahibi Turgutluspor yönetimi tarafından tebrik edildi.

 

TFF 3’üncü Lig 2’inci grupta Geçtiğimiz hafta  oynanan Turgutluspor-Anadolu Bağcılarspor müsabakasından sonra mücadeleyi 3-2 kaybeden ev sahibi Turgutluspor yönetimi, maçın hakemi Hakan Ergin’i  gösterdiği başarılı yönetim nedeni ile tebrik etti.

Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Zonguldak Şube Başkanı  Ümit Kaya, yaptığı açıklamada şunları söyledi,” Tebrik mesajı Futbol sahalarında her zaman görmeyi istediğimiz Fair-Play çağrısına güzel bir örnektir. Bu örnek davranışından dolayı başta Turgutluspor Kulüp Başkanı Hakan Sezer’e, centilmenliklerinden ötürü futbolcusundan, masörüne, müsabaka sonrası Hakemlerimizi alkışlayarak sahadan uğurlayan Turgutluspor taraftarına Çok teşekkür ederiz. Turgutluspor camiası Özellikle şu günlerde Ülke olarak ihtiyaç duyduğumuz birlik ve beraberliğimize güzel bir katkı da bulunmuştur. Kendilerine bundan sonra ki müsabakalarında başarılar diler, bu zamana kadar göstermiş oldukları centilmenliklerinin bundan sonra da devam etmesini temenni ederiz.

Bizleri onurlandıran ve gururlandıran Hakemimiz Sn. Hakan Ergin’e de bundan sonra ki müsabakalarında üstün başarılar dileriz” ifadelerine yer verdi.

Turgutluspor yönetimi tarafından gönderilen tebrik mesajında şu ifadelere yer verildi "Müsabakayı yöneten Zonguldak ili hakemlerinden Hakan Ergin’in müsabaka genelinde yardımcıları ile birlikte iyi yönetim göstermesi üst düzey dikkati, müsabaka süresince otoriter, sorumluluk sahibi, kararlı, tarafsız, dürüst davranışıyla doğru ve isabetli kararlar vermesi dikkatimizi çekmiştir. Müsabakanın orta hakemi Hakan Ergin ve yardımcı hakemlerinin göstermiş oldukları başarılı yönetimlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz. Başarılarının devamını dileriz.”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi