Birinci Amatör Küme Merkez B grubunda mücadele eden Tersanespor, 2021-2022 sezonuna galibiyetle başladı. Fener sahasında oynanan ve Tayfun Kurnaz’ın yönettiği maçta Tersanespor ile Beycuma Cezaevi takımları karşı karşıya geldiler.
Maçın ilk yarısı 0-0 berabere tamamlandı. İkinci yarıya iyi başlayan Tersanespor, 48 ve 54’üncü dakikalarda Oral’ın penaltıdan attığı gollerle bir anda 2-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda toparlanan Beycuma Cezaevispor’lu futbolcular yakaladıkları fırsatları değerlendiremediler. Attıklar gol ofsayt gerekçesi ile sayılmayan Beycuma Cezavespor’lu futbolcular hakemin verdiği kararlara zaman zaman tepki gösterdiler. Hızlı ataklarla gol arayan Tersanespor’lu futbolcular fırsat bulmalarına rağmen farkı açamayınca son dakikalarda sıkıntı yaşadılar.
84’üncü dakikada bir futbolcusu atılınca 10 kişi kalmasına rağmen oyunu bırakmayan Beycuma temsilcisi 85’te Volkan ile bir gol bularak skoru 2-1’e getirdi ve umutlandı.
88’de gelişen Tersane atağında ceza sahasına yapılan ortada Samet topu filelere gönderince skor 3-1 oldu. Kalan bölümlerde başka gol olmayınca Tersanespor sahadan 3-1 galip ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı.
HABER: ERCAN AYGÜN 

Editör: Haber Merkezi