Zonguldak’lı başarılı atlet Melike Malkoç, 7-27 Ocak tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak olan Genç Milli Takım kampına davet edildi.
Başarılı sporcu Melike Malkoç, Mart ayına kadar salonda  60 metre  yarışlarına katılacak. Zonguldak’ta hava şartlarının  elverişsiz olmasından dolayı Kış Kampına katılacak olan Melike Malkoç, kapalı salonda daha  iyi çalışma imkanı bulacak.
Çalışmaları hakkında  bilgi veren Antrenör Utku Duman, şunları söyledi;” Sporcumuz Melike Malkoç,  Zonguldak’ta hava  koşulları ve çalışma şartlarının elverişiz  olması nedeni ile  7-27 Ocak  tarihleri arasında  İstanbul’da yapılacak olan Kış Hazırlık Kampı’na katılacak. Genç Milli Takıma davet edilen Melike Malkoç, kapalı salonda  daha iyi çalışma imkanı bulacak. 28 Ocak’ta Gençler Türkiye Salon Şampiyonası yapılacak.Bu yarışma aynı zamanda Gençler Balkan Şampiyonasına katılacak olan Milli Takımı belirlemek için seçme niteliğini taşıyacak. Bu yarışma ile kış sezonu açılmış olacak. Mart ayına kadar  salonda 60 metre yarışmalarında mücadele edeceğiz. Yeni sezona iyi bir şekilde  hazırlanmak istiyoruz” HABER: ERCAN AYGÜN

 

Editör: Haber Merkezi