TÜFAD Zonguldak karmasında yer alan 2006 doğumlu  iki sporcu 31 Ağustos 1 Eylül tarihleri arasında  Ankara’da yapılacak olan yaş grupları Milli Takım seçmelerine katılacaklar.

Antrenörler Yılmaz Yavuz ve Nihat Ürer nezaretinde Zonguldak’ta yapılan taramalar sonrasında belirlenen 12 sporcu  geçtiğimiz ay Antalya’da yapılan  seçmelere katılmıştı. Zonguldak Bölgesi'nden katılan 12 sporcu arasından  göze giren Kaan Acar ve Yusuf Talha Güler, Ankara’da yapılacak son seçmelere davet edilmişti.

TÜFAD  Zonguldak Şube Başkanı Ahmet Birdal, TFF Bölge Antrenörleri  Yılmaz Yavuz ve Nihat Ürer  nezaretinde  Ankara’ya giden Kaan ve Yusuf  bölge karmasında mücadele ederek Milli Takım alt yapılarına girmeye çalışacaklar.

Konu hakkında bilgi veren Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ahmet Birdal, iki oyuncuyu Milli Takım Alt Yapı takımlarına kazındırmak istediklerini belirterek şunları söyledi, “ Antalya’da 21 şubenin katılımı ile oluşturulan TÜFAD karmaları arasındaki müsabakalara katılan Zonguldak ekibinden 2 oyuncu seçilmişti. Bartın Gençlerbirliği’nden Kaan Acar ve Kdz.Ereğli Belediyespor’dan Yusuf Talha Güler Milli Takımlar Alt Yapı'larını oluşturmak için seçmelere katılacaklar. İnşallah bu iki oyuncumuzu Milli Takım Alt Yapı'larına kazandıracağız.” Dedi

HABER: ERCAN AYGÜN


Editör: Haber Merkezi