Curlıng (Körling) Milli takım  kampı  Zonguldak’ta yapılacak.İlimizde  yeni hizmete giren Körling salonu  Milli takım oyuncularını ağırlamaya  hazırlanıyor.

Körling Milli takım kampı 7-17 Temmuz tarihleri arasında  ilimizde yapılacak.  Yaklaşık 40 kişilik kafile ile ilimizde  kamp yapacak olan Milli  Takım  hazırlıklarına uluslar arası müsabakalara en iyi şekilde  hazırlanacak.

Milli takımın kamp yapacağı Körling salonunda  ise son hazırlıklar yapılıyor.

Milli takımımızı ilimizde en iyi şekilde misafir edeceklerini belirten  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, şu bilgileri verdi,”  İlimizde Körling salonu  hizmete yeni açıkldı. Salonun faaliyete geçmesinin ardından  bu spor branşında da çalışmalar başlattık. Her geçen gün daha iyi noktaya gidiyoruz. Bu sporun ilimizde   yapılması ve  daha iyi tanıtılması için Federasyon Başkanımızla  görüşmelerimiz olmuştu. Bu görüşmeler sonrasında Milli takım kamp programı ilimizde yapılması kararlaştırıldı.  Kafilede 35 sporcu, 5 teknik ekip olmak üzere 40 kişi yer alacak. Kendilerini burada  en iyi şekilde  ağırlayacağız. Gerek kondisyon, gerekse  teknik antrenmana  kadar her türlü olanağı kendilerine sağladık. Çalışma programları dahilinde tesis açısından kendilerine  destek sağlayacağız. İlimizde  bu sporun tanıtılması ve yaygınlaştırılması için bu kamp çok iyi olacak.  Biz hazırlıklarını   tamamladık. Milli Takım sporcularını ağırlamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi