Türkiye Futbol  Federasyonu İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor, Kızılcahamam’da yaptığı ikinci etap kamp  çalışmalarını tamamladı.

Kırmızı-Lacivertli futbolculara 3 gün izin verildi. Çarşamba günü  çalışmalar yeniden başlayacak.

Kamp çalışmalarını  değerlendiren Teknik Direktör Cahit Terzi,  takım olarak yüzde yüz hazır olmadıklarını, sezon başlayana kadar  tüm eksiklerini gidereceklerini söyledi, Çarşamba günü başlayacak olan Bolu kampından 4 hazırlık maçı yapmayı amaçladıklarını anlatan Terzi, mücadeleci bir takım oluşturacaklarını belirti.

KAMP  FAYDALI GEÇTİ

Tecrübeli Teknik adam Terzi, yaptığı açıklamada takımın son durumu hakkında şu bilgileri verdi;”Kızılcahamam kampını  tamamladık.  Çok faydalı geçti. Oyuncularımızın göstermiş olduğu performans bizi  memnun ediyor. Gerçekten özveri ile çok iyi çalıştılar. 12 günlük süre içinde 2 hazırlık maçı oynadık. Takımımız yüzde yüz hazır değil. Bu hazırlık maçlarının amacı takımdaki eksiklikleri görmek. Takım maç eksiği ve kuvvet açısından  tam hazır değil.  İnşallah üçüncü kampta tüm eksiklerinizi gidereceğiz. Hazırlık maçlarının amacı takımda eksiklikleri görmek.  Sezon başlayana kadar tüm eksiklerimizi gidereceğiz”

4 MAÇ YAPACAKLAR

Yarın başlayacak olan Bolu kampında hazırlık müsabakalarına ağırlık vereceklerini ve 4 maç yapacaklarını belirten Terzi, “ Üçüncü etap kampını 11 gün süre ile Bolu’da yapacağız. Hayırlısı ile yarın başlayacağız. 11 günlük kampın içerisinde 4 tane hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Bu maçlarda gördüğümüz eksikleri  sezon başlayana kadar  gidereceğiz. Bolu kampında  maç programı biraz daha ön plana çıkacak. Artık takıma son şekli vereceğiz”

SAKATLAR CAN SIKIYOR

Takımda  Okan Eken, Mert Caymaz, Onur Eriş, Ali Akburç gibi oyuncuların sakat olmasından dolayı  ideal kadro ile  hazırlık maçlarına  çıkamadıklarını belirten Terzi, bu futbolcuların takıma katılması ile daha farklı bir görüntü çizeceklerini  ifade ederek sözlerine şöyle devam etti.” Takıma yeni katılan oyuncularımız katkı  verdiler. Bunlardan biri olan  Emre Kara 2.Ligde oymanış iyi bir futbolcu. Çok düzgün bir çocuk. Bizim takımda zaten hepsi öyle. Alınan futbolcular Turan,Emre  iyi oyuncular. Bu sene Zonguldak Kömürspor göze hoş gelen hırslı ve mücadeleci bir takım olacak. Okan’ın hazırlık maçlarında olmaması bizim için büyük bir kayıp. Onur tam  hazır değil. Diğer oyuncular zaten yüzde yetmiş yüzde seksen form grafiğini yakalamış durumdalar. İyi bir Okan, Onur, Mert ve Emre’nin takıma katılması ile güçlü bir Zonguldak Kömürspor’u taraftarlara izleteceğiz”

ORTA SAHA VE FORVET ŞART

Kızılcahamam kampı sonrası bazı oyuncuları göndereceğini belirten Terzi, özellikle orta saha ve forvete  olmak üzere 2 oyuncu transfer etmek istediklerini belirtti.Tecrübeli teknik adam Terzi, transfer çalışmaları konusunda şunları söyledi;” Kadromuza 2 oyuncu katmaya çalışıyoruz. Bunları Bolu’da yapacağımız üçüncü etap kampına yetiştirmeye çalışıyoruz. Onlarda olursa daha iyi bir konuma geleceğimize inanıyorum. Onların takıma katılması içinde elimizden gelen çalışmaları yapıyoruz. İnşallah onlarda Bolu kampına katılarak takımımıza katkı verecekler’’dedi

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi