TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, üçüncü etap kamp çalışmalarına başladı. Çaycuma kampının ardından 3 gün izin verilen futbolcular, Kızılcahamam’da toplanarak üçüncü etap kamp çalışmalarına başladı. Kırmızı-Lacivertli ekibin genç oyuncuları kampa çok çalışarak kendilerini kanıtlamak istiyorlar.
Sancaktepe’den transfer edilen genç futbolcu Muhammet Ali Kol, hedeflerine ilerlemek için iyi bir fırsat yakaladığını belirtti. Bu fırsatı değerlendirerek uzan yıllar Zonguldak Kömürspor’a hizmet etmeyi amaçladığını ifade eden Muhamet Ali Kol, ‘Büyük bir camiaya geldim. İkinci ligde oynayacağım için çok mutluyum. Bizimde bir hayalimiz var. İnşallah gerçek olacak” dedi
ZONGULDAK’A ATTIRDIĞI GOL TRASFERİN KAPISI AÇTI
 Geçen sezon Sancaktepe forması altında Zonguldak Kömürspor’a rakip olan ve 1-1 biten maçta rakibin gol asistini yapan sağ bek Muhammet Ali Kol, duygularını şöyle dile getirdi,” Genç yaşta büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Hayallerimi gerçekleştirmek için fırsat yakaladım. Bu fırsatı iyi kullanıp hep kendime, hem de takımıma katkı sağlayacağım.Yeni takım, yeni heyecan, yeni bir sezon. İkinci ligde mücadele edeceğiz. Başarı için elimizden geleni yapacağız. Geçen sene Devrek’te oynadığımız ve 1-1 berabere biten maçın benim için anlamı çok büyük. Baskı yediğimiz dakikalarda bir topu önünde buldum. Zonguldak tüm hatları ile yüklendiği için önünde boş alan buldum ve topu sürdüm. Sıfıra inmeden ortaya açtım. Uğur abi iyi bindirdi ve doğru yerde topla buluşarak golü attı. 1-0 öne geçmiştik ama Zonguldak çok baskılı oynamıştı. Sonuçta maç 1-1 bitti. Yeni sezonda ise kısmette Zonguldak Kömürspor formayı giymek varmış. Artık Zonguldak Kömürpor’un başarısı için elimden geleni yapacağım”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi