Maddi yardımdan faydalanmak isteyen Kulüpler Pazartesi günü Saat 15.00’de kadar evraklarını teslim etmeleri gerekiyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından futbol dışında başka bir branşta faaliyet gösteren kulüplere maddi yardımda bulunacağını açıklamıştı. Bu doğrultuda Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na gönderilen yazı ile kulüpler bilgilendirilmişti. Federasyon 54 kulübün isminin yer aldığı listeyi  ASKF’de göndermişti. Listede ismi bulunan kulüpler yardımdan yararlanmak için  müracaat etmişti. Ancak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde  sicil numaraları olmadığı için mağdur olmaları söz konusu olmuştu. ASKF Başkanı Kemal Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel ve  yetkililerle yaptığı görüşmeler sonrasında sıkıntılar giderildi. Yardımdan faydalanmak isteyen Kulüpler gerekli evrakları tamamlayıp bugün saat 15.00’e kadar teslim etmeleri gerektiğini belirten ASKF Başkanı Kemal Demir, konu ile ilgili şunları söyledi,”

Spor Genel Müdürlüğü’nden bize gelen yazı doğrultusunda futbol dışında başka  bir branşta  faaliyet gösteren kulüplere  maddi  yardımda bulunulacağı belirtildi. Bizde  gelen yazı doğrultusunda kulüplerimizi  bilgilendirdik. Ama münacatlar sırasında  bazı sıkıntılar oldu. Bu sıkıntı  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Dernekler masası ve ASKF arasında geçmişten gelen bir istişare kopukluğu nedeni ile  oluştu.  Genel kulu bildirgeleri  verilmemiş. Ancak  Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü ve gerekli yerlerle yaptığımız görüşmelerde  bu sıkıntı aşıldı.

Kulüplerimize  istenilen evrakları  bildirdik.  Yardımdan faydalanmak isteyen kulüplerimiz  istenilen  evrakları  Pazartesi günü saat 15’e kadar   teslim etmeleri gerekiyor. Ben şimdiden emeği geçen herkese  teşekkür ediyorum. İnşallah yardımlar yerine ulaşır ve kulüplerimiz biraz olsun  rahat nefes alır.” Dedi

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi