TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, hafta sonunda kendi sahasında oynayacağı Bakspor maçı hazırlıklarına devam ediyor.Teknik Patron Serkan Afacan  nezaretinde Karaelmas Kemal  Köksal stadyumunda  yapılan antrenman öncesi futbolcularla bir toplantı yapan Teknik Patron Afacan, Bakspor maçının önemini anlattı.

Pazar günü oynayacakları Bakspor  maçını kazanarak moral bulmak istediklerini belirten Serkan Afacan, yaptığı açıklamada şunları söyledi;” Geçtiğimiz hafta oynadığımız Pendik maçını şansız bir şekilde kaybettik. Maçın geneline baktığınızda özellikle ikinci yarıda üstün olan taraf bizdik. Girdiğimiz net pozisyonları değerlendiremedik. Çok şanssız goller yedik. Oyuncularımı maçın ikinci yarısında ortaya koydukları performans, coşku ve karakterlerinden dolayı tebrik ettim. Çok gol pozisyonuna girmemize rağmen değerlendiremiyoruz. Gol pozisyonlarındaki becerilerimiz biraz düştü. Son maçlarda çok kolay gol yiyoruz. Savunma davranışımızı tekrar gözden geçirip düzeltme konusunda oyuncularımızla konuştum. Bu hafta buda çalıştık. Bu sonuçlardan inanın bizde çok üzgünüz. Bizi desteklemeye gelen taraftarlarımızı mutlu edememenin üzüntüsünü yaşadık. Bir an önce toparlanmamız konusunda oyuncularımızla konuştum. Hafta sonunda Bakspor ile  zorlu bir maça daha çıkacağız. Rakibimiz son iki hafta 4 puan alarak çıkışa geçmiş bir takım. Genç ve dinamik bir ekip. Ama bizimde şiddetle galibiyete ihtiyacımız var. Geçen hafta Pendik maçının ikinci yarısında ortaya koyduğumuz  performansı tekrarlarsak bu maçı kazanırız diye düşünüyoruz.”

GALİBİYETE İHTİYACIMIZ VAR

Son 5 maçtan galip gelemediklerini belirten Afacan, sözlerini şöyle sürdürdü”  Bir galibiyete ihtiyacımız var. Onunda bu maç olacağına inanıyorum. Futbolcularımız ve teknik ekip olarak buna inanmış durumdayız. Taraftarın desteğine çok ihtiyacımız var. Bize bu günlerde sahip çıksınlar. Onları son haftalarda üzdüğümüzün farkındayız ama en fazla üzülen biziz. Seyirci ve saha avantajımızı kullanıp şehrimizde yine mutlu bir hava estirmek istiyoruz”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi