Türkiye Futbol Federasyonu  İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, hafta sonunda kendi sahasında oynayacağı Niğde Anadolu FK maçı hazırlıklarına başladı.

Geçen Pazar günü oynanan  İnegöl maçından  sonra 1 gün izin verilen Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular, bugün kentte toplanarak haftanın ilk antrenmanı yaptılar.

 Teknik Patron Mustafa  Dalcı  nezaretinde yapılan antrenmanda  futbolcuların  morallerinin yenide  olduğu gözlendi.

Sıkıntılı bir süreçten  geçerek sezona girdiklerini belirten Teknik Patron Dalcı, hafta sonunda oynayacakları  Niğde Anadolu FK maçını  kazanarak önümüzdeki haftalara daha  sağlam adımlarla girmek istediklerini belirtti.

Dalcı, şunları söyledi;” 15 günlük bir takımız. Geçen sezondan sadece 3 futbolcu kalmıştı. Kampa başladığımızda futbolcu sayısı 6’ydı. Kamp çalışmaları sırasında her geçen gün bir-iki futbolcu derken bugünlere geldik. Ortaya mevcut takımı çıkardık. Az zamanda çok iş yaptık. İnegölspor tempolu, dinamik bir takımdı. Rakibe karşılık verdik. Netice itibariyle 1 puan aldık. Deplasmanda alınan her puanın bizim nazarımızda kıymeti büyüktür. Hele hele 15 günlük bir takımla bunu başarabiliyorsanız, bu sizin az zamanda çok iş yaptığınızın göstergesidir. İlerleyen haftalarda daha iyi bir Zonguldak Kömürspor izlettireceğiz. Bu takımın biraz zamana ihtiyacı var. 4-5 hafta sonra farklı bir Zonguldak Kömürspor ortaya çıkacaktır. Buna emin olun”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi