Gece maçı oynamak nasip olur

 Karaelmas Kemal Köksal stadyumunda aydınlatma direklerinin biri kapalı tribünlerinin  çatısının denk geldiği  için yerinden  sökülmüştü.

 Tribünlerin üstünün kapanması sırasında yerinden  sökülerek kale arkasında  bekletilen aydınlatma direği 2 yıl sonra yerine  tekrar dikildi.

Gençlik ve  Spor İl Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 10 gündür sürdürdükleri çalışma sonrası  aydınlatma direğini  kapalı tribünlerin  sağ tarafına  maç izlerken görüş açısını engelleyecek müsait   bir yere diktiler.

Sahanın etrafındaki 4 aydınlatma direğinde bulunan  ve  bozuk olan ampuller  yenileri ile değiştirildi.

Bu çalışmanın ardından stadyumun bir eksiği daha giderildi. 

GECE MAÇI NASİP OLUR

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda bir eksiği daha giderdiklerini belirterek” İl Müdürlüğü binamızdan tarafta olan aydınlatma  direklerinden biri  tribünlerin çatısına denk geldiği için yerinden sökülmüştü.   Korona cirüs dolayısı ile liglere verilen arayı fırsat bilerek  direği yeni yerine  diktik.  Saha etrafındaki 4 aydınlatma direği şu an çalışır vaziyette.  23 Nisan kutlamaları  kapmasında gece 21.00’de  tüm ışıkları yaktık . İstiklal marşımızı okuduk. Stadyum ışık ışık bir görünüm kazandı.  İnşallah  bu starda gece maçı  oynamak nasip olur”  dedi

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi