Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli file bekçisi ve takım kaptanı Sinan Ören,  Cumartesi günü oynayacakları Manisa FK maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

 Hafta başında yaşadıkları krizi aştıklarını, artık tamamen bu Manisa maçını düşündüklerini belirten Tecrübeli eldiven Sinan Ören, maç havalarının çok farklı olduğunu, güçlü rakipleri karşısından puan yada puanlarla ayrılmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Her şeyi bir tarafa bıraktıklarını ve Manisa maçını kazanarak  ligin ikinci yarısına üç puanla başlamak istediklerini belirten Takım Kaptanı Sinan Ören, yaptığı açıklamada şunları söyledi” Maça sayılı saatler kaldı. Geçmişi konuşmak fazla istemiyoruz. O sayfayı kapattık. Önümüze bakmak, sahada yaptıklarımızla gündeme gelmek istiyoruz. Ligin ilk yarısını lider tamamlayan çok önemli bir rakiple karşılaşacağız. Bizde  Antalya’da iyi bir kamp süreci geçirdik. Zor bir maç olacak.Bunun bilincindeyiz. Cumartesi günü oynayacağımız maçta tüm taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Onların desteği ile  sahadan iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz.  Moral motivasyon açısından iyi durumdayız. Maç farklıdır. Havası değişik olur. Konsantresi çok faklı olur. Maç günü daha iyi olacağız. “ dedi

HABER: ERCAN AYGÜN


Editör: Haber Merkezi