OFF-ROAD'çulardan 'FESTİVAL TADINDA' etkinlik...

Zonguldak'ta OFF-ROAD etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

Zonguldak OFF-ROAD Klübü tarafından geçtiğimiz aylarda Gaca Köyü'nde düzenlenen ve Karadeniz Ereğli OFF-ROAD Klübü'nün de davetli olarak eşlik ettiği etkinliğin ardından bir etkinlikte Ereğli ilçesinde gerçekleştirildi. 

Ereğli OFF-ROAD Klübü'nün gerçekleştirdiği etkinliğe Zonguldak OFF-ROAD Klübü davetli olarak katıldı. Yaklaşık 50 aracın ve 100'ü aşkın vatandaşın katıldığı etkinlik adeta bir festival havasında gerçekleştirildi.

Etkinlik hakkında bilgi veren Karadeniz Ereğli OFF-ROAD Klübü Başkanı Fatih Malhatun yaptığı açıklamada kışa elveda gezisi düzenlediklerini ve etkinliklerin yaz mevsiminde de devam edeceğini belirterek şu açıklamalarda bulundu:

'Bir kaç ay önce Zonguldak OFF-ROAD Klübü'nün ev sahipliği ile Gaca Köyü'nde gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizin ardından bugün de Karadeniz Ereğli OFF-ROAD Klübünün ev sahipliği ile bir etkinlik gerçekleştirdik. Kışa elveda dediğimiz bugünlerde toplam 50 araç ve 100 kişinin üzerindeki dostlarımızla birlikte olmak mutluluk verici. Doğa ve adrenalinin olduğu her yer ve zamanda olmaya devam edeceğiz. İnşallah yaz kamplarımız ile etkinliklerimiz devam edecektir.'

Zonguldak OFF-ROAD Klübü Başkanı Şükrü Velioğlu ise, Karadeniz Ereğli OFF-ROAD Klübüne davetlerinden ötürü teşekkürlerini ileterek sözlerine şu şekilde devam etti:

'Zonguldak OFF-ROAD Klübü ile Karadeniz Ereğli OFF-ROAD Klübü arasındaki dostluğu pekiştirme ve kışa elveda gezisi düzenlenmiştir. 2 etaptan oluşan gezinin ev sahipliğini Karadeniz Ereğli OFF-ROAD Klübü yapmıştır. Gezimiz, 50 araç ve 100'ü aşkın kişinin katılımıyla adeta bir festival havasında geçmiştir. Karadeniz Ereğli OFF-ROAD Klübü'ne bizi davet ettikleri için ve en iyi şekilde bizleri ağırladıkları için teşekkürlerimizi iletiyoruz. Etkinliklerimize yaz mevsiminde de devam edeceğiz. Etkinliklerimize tüm Zonguldak halkı davetlidir.' 

(HABER: SERCAN YILDIRIM)

Editör: Haber Merkezi