İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Zonguldakspor’da transfer çalışmaları sürüyor.

Kırmızı-Laciverti ekibin yeniden  anlaşmak istediği  Onur Eriş ve Keçiörengücü’nden  kadrosuna katmak istediği eski futbolcusu Okan Eken, dün Zonguldak’a geldiler.

İkinci Başkan Muammer Toprak’ın ofisinde yapılan görüşmede transferden sorumlu Genel Kaptan Hakan Hürfikir, Basın Sözcüsü Erdinç Kargidan ve Teknik Patron Cahit Terzi hazır bulundu.

Yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı. Keçiörengücü’nden 250 bin TL karşılığında  bonservisi alınan Oken Eken’in transferinde  sorun çıkmadı. Onur Eriş ile ise anlaşmanın an meselesi olduğu belirtildi. Dün akşam Zonguldak’ta  kalan Onur Eriş ve Okan Eken ile bugün yapılacak son görüşmenin ardından kesin olarak anlaşmaya varılacağı belirtildi.

VEFALI FUTBOLCULAR

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Basın Sözcüsü Erdinç Kargidan, iki futbolcu ile bugün sözleşme imzalamak  istediklerini belirterek şöyle konuştu”

Daha önce  görüştüğümüz  Okan ve Onur’u  Zonguldak’a davet etik. Ben öncelikle onlara  Zonguldak Kömürspor’a vefalarından dolayı teşekkür ediyorum. İki futbolcumuz Zonguldak Kömürspor’da hizmet ettiler. 2 Şampiyonluk yaşamasında büyük katkıları oldu. Onur ve Okan taraftarlarımız arasında çok sevilen futbolcularımız. Kadromuza katmak için tüm imkanlarımızı  seferber ediyoruz. Onur ve  Okan dün akşam ilimizde kaldılar. Ankara’da bulunan Başkanımız Süleyman Caner bugün geldi. Bugün futbolcularla yeniden bir araya geleceğiz.  Anlaşmamız için çok küçük sorunlar kaldı. O sorunları giderip  İnşallah bugün imzayı atacaklar.” Dedi

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi