BAL Liginden bu yana Zonguldak Kömürspor’un gol yükünü  çeken Okan Eken,attırdığı ve attığı gollerle  takımın başarısında büyük pay sahibi oluyor.
Bu sezonun ilk yarısında geçirdiği ciddi bir hastalık ve  sakatlıklarla boğuşan Okan Eken, uzun bir tedavi  serecinden geçmişti.
Tedavisi devam ederken çoğu maçta takımı  yalnız bırakmamak için  fedakarlık yaparak oynayan Okan Eken, gol atamadığı için eleştiriliyordu. Uzun süren tedavisi tamamlanan. Sakatlıkları tamamen geçen Okan Eken, ligin ikinci yarısına bambaşka bir başlangıç yaptı.  İlk  üç maçta güzel bir performans sergilemesine rağmen gol sevinci yaşayamayan Okan Eken, son iki haftayı  boş geçmedi.
Geçtiğimiz  hafta deplasmanda Şanlıurfaspor’a attığı penaltı golü ile şeytanın bacağını kıran Okan Eken, Konya Anadolu Selçukspor  ağlarını da sarsarak golünü attı. İki açta atığı 2 golle 6 puanını kazanılmasında büyük pay sahibi  olan  Okan Eken, eski golcü kimliğine yavaş yavaş kavuşmaya başladı. Okan’ın yükselen performansı  taraftarlardan büyük alkış aldı.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi