Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı gençlik merkezi tarafından Okullarımız Renkleniyor, Minikler Eğleniyor projesi kapsamında gönüllü gençlerle çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Gençlik merkezinin “Merkezim Her Yerde” sloganıyla planladığı etkinlik Köroğlu Köyü’nde gerçekleştirildi. Gönüllülere sorumluluk duygusu aşılamak, çevrelerine olan duyarlılıklarını arttırmak, yardımseverlik duygularını geliştirmek ve gönüllü olarak çevresine faydalı olmak amacıyla yaptığımız proje gün boyunca gerçekleştirildi.

30 gönüllü gencin katılımı ile Köroğlu İlkokulu’nda miniklerle vakit geçirdi. Gençlerin destekleri ile boya ihtiyacı olan okulda boya yaparak miniklerin desteği ile okullarını renklendirdi. Gençler tarafından miniklere diş fırçalama eğitimi verilirken diş macunu ve diş fırçası hediye edildi. 

Köroğlu İlkokulu ziyaretinde gençler miniklerle oyunlar oynayarak hoşça vakit geçirdi. Gönüllü gençlerin desteği ile renklenen okulu, minik kardeşlerimiz beğenerek gençlik merkezimize ve gönüllü gençlerimize çok teşekkür etti.


Editör: Haber Merkezi