TFF ikinci Lig Grupta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor, Kızılcahamam'da yaptığı kamp çalışması devam ediyor. Kamp sırasında hazırlık maçlarına ağırlık veren Kırmızı lacivertli ikinci hazırlık maçınızda  Kıbrıs temsilcisi  Türk Ocağı Limasol’la ile karşılaştı. 
Kırmızı-Lacivertli ekip sahaya ;Ali Mert, Hakan Çevik, Osman Paşa Zorlu, Muhammet Çelik, Emre Kara, Şahin Ali, Aykut Emre Yakut, Eyüp Akcan, Ahmet Arı, Fatih, Tezcan Gökmen’den oluşan ilk 11’i ile çıktı.
Maça iyi başlayan Kırmızı-Lacivertli ekip ilk 45 dakikayı Tezcan'ın attığı gollerle 2-0 önde kapattı. Teknik Patron Cafer Aydın, maçın ikinci yarısında tüm oyuncularına şans vererek onların son durumunu görme imkânı buldu.
Kömürspor maçın ikinci yarısına:  Egemen Yaylı, Osman Paşa Zorlu, Ali Osman Karnapoğlu, Muhammet Ali Kol, Oğuzhan Matur, Rıdvan Bingöl, Enes, Yiğit Karaman, Melih İşlek, Berat Vardal ve Haluk Türkeri’den oluşan kadrosu ile çıktı.
 Üstünlüğünü ikinci yarıda da sürdüren Zonguldak Kömürspor Oğuzhan ve Rıdvan Bingöl'ün golleri ile skoru 4-0'a getirdi. Maç bu skorla bitecek sanılırken Kıbrıs temsilcisi Limasol bir gol bulunca karşılaşma 4-1 Zonguldakspor Kömürspor' un galibiyeti ile sonuçlandı.
 Oynadığı ilk hazırlık maçında Hendekspor’a 3-0 yenilen Zonguldak Kömrüspor, ikinci müsabakasını 4-1 kazanarak moral buldu.
ESKİLERİ  GİDERECEĞİZ
Hazırlık maçlarında alınan sonuçların ölçü olmadığını belirten Teknik Patron Cafer Aydın, “ Sezonun başlamasına kısa bir zaman kaldı. Artık on hazırlıkları yapıyoruz. Bu arada  hazırlık maçlarına ağırlık veriyoruz. Kızılcahamam kampında 2 maç oynadık. Bir galibiyet, bir yenilgi aldık. Alınan sonuçlar ölçü değil. Önemli olan bu müsabakalarda gördüğümüz eksikleri lig başlayana kadar gidermektir. Takım her geçen gün daha iyi oluyor. Bu arada  birkaç oyuncu almak için  transfer çalışmaları sürüyor. Takım tam anlamı ile hazır olduğu zaman daha ligde başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi
Öte yandan Zonguldak Kömürspor,kamp sırasındaki üçüncü hazırlık müsabakasını yarın  oynayacak.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi