Sezonun 8. haftasında kendi sahasında zayıf rakibi Tokatspor ile golsüz berabere  kalan Zonguldak Kömürspor, taraftarlarını üzdü. Son sırada  bulunan rakibine puan kaptıran Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular, üst sıraları  yakalama  yolunda önemli bir fırsatı  teptiler.

 Son iki maçını  kazanarak  taraftarlarını  umutlandıran Kırmızı-Lacivertli  futbolcular,  kesin kazanılır gözü ile bakılan  Tokatspor müsabakasında tam bir hayal  kırıklığı yarattılar. 90 dakika  boyunca defans yapan, son 30 dakikayı 10 kişi oynayan, yata yata gol yemeden maçı  bitirmeye çalışan rakibine ayak uyduran Zonguldak Kömürspor’lu futbolcuların sahadan  berabere ayrılmaları  hiç yakışmadı. Hafta arası olmasına rağmen  maça gelen  taraftarlar stadyumu üzgün olarak terk ettiler.

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR:0- TOKATSPOR:0

STAD: Karaelmas Kemal Köksal

HAKEMLER: Burak Taşkınsoy **, Aykut Onar**, Abdülhamit Söyler **

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Sinan**, Kemal*,(Dk.76 Burak*), Şevket Güngör*,  Okan Duran**, Kamil **, Mert*, Turan Yılmaz *, Emre Kara* (Dk. 63 Tahir*), Okan Eken*,Gencay** (Dk. 62 Hüseyin*), Onur Eriş * 

TOKATSPOR: Akın**, Azad **, Gökalp**, Berat Tosun**, Barış**(Dk.75 Bekir*), Erhan**(Dk.64 Emrah*), Enes**, Berat Çetinkaya **, Recep **,Ramazan**, Bilal* (Dk. 47 Muhammet Şükrü *)

KIRMIZI KART: Dk. 61 Ramazan Karaca

 YAKIŞMADI!!! 

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, hafta  arası mesaisinde kendi sahasında  konuk ettiği Tokatspor ile 0-0 berabere kalarak zirve yolunda  avantaj kaybetti.

Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda oynanan maçı Burak Taşkınsoy yönetti. Saat 14.30’da başlanan müsabakaya  

Zonguldak Kömürspor sahaya  Sinan, Kemal, Şevket, Okan Duran, Kamil, Mert, Turan, Emre, Okan Eken, Gencay ve Emre 11’i ile başladı.  Zayıf rakibi karşısında vasat bir oyun sergileyen Zonguldak Kömürspor’lu oyuncular ilk 45 dakikayı 0-0 berabere tamamladılar. 

10 KİŞİYİ YENEMEDİK...
Maçın 2. yarısında da  kazanmak için hiçbir şey yapmayan Zonguldak Kömürspor’lu futbolcuları  rakibine ayak uydurdular.   11 kişi ile defans yapan, her fırsatta yere yatarak vakit geçiren, oyunu soğutan Tokaspor karşısında bir türlü baskı kuramayan Kırmızı-Lacivertli  futbolcuların etkisiz oyunu  gol getirmedi. Kornerlerden ve yanlardan yapılan ortaların hepsi  rakibe gitti. Cılız ataklar golü getirmedi. 61. dakikada bir oyuncusu  kırmızı kartla atılan  Tokatspor  uzatmalarla birilikte son 25 dakikayı 10 kişi  tamamladı. Zonguldak Kömürspor’da ilk yarıda Gencay’ın, İkinci yarıda Okan Eken’in attıkları goller  ofsayt gerekçesi ile  sayılmayınca skor değişmedi. Şu ana kadar oynadığı rakipler arasında en kötü  takım görüntüsünde olan  Tokatspor’u yenemeyen Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular  sahadan  0-0’lık beraberlikle ayrıldılar.

Kendi sahasında önemli bir avantajı kaçıran  Zonguldak Kömürpor puanını 11’e çıkarmasına rağmen puan cetvelinin 12. sırasına geriledi.

Sadece 3 beraberliği bulunan Tokatspor ise 3  puana yükselerek  17. sırada  yer aldı.

HABER: ERCAN AYGÜN



Editör: Haber Merkezi