TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, Devrek sahasında konuk ettiği İnegölspor’u 2-1 yenerek sezonun  ikinci yarısına güzel bir başlangıç yaptı.

 Rakibi  karşısında  güzel bir oyun sergileyen Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular  galibiyeti hak ettiler. Maçın 42’inci dakikasında  rakip yarı alanında korner direğine yakın yerde topu rakipten  kapan  İhsan Furkan, aut çizgisine inerek  ceza sahasına yerden bir orta kesti. Topu önünde bulan Ahmet Hakan Demirli,  ayağının içi ile net bir vuruş yaparak topu filelere gönderdi ve Zonguldak Kömürspor’u 1-0 öne geçirdiler. Ahmet- İhsan ikilisi, 90 dakikada boyunca iyi bir oyun sergilediler, gol pozisyonuna girerek takımına büyük katkı verdiler.

Ahmet Hakan’ın attığı gol sonrası sevinç objektiflerimize böyle yansıdı.

Daha farklı kazanmaları gereken  maçta  yaşadıkları şansızlıklardan dolayı tek  farklı  skorla  kazandıkları  belirten Ahmet Hakan Demirli, şunları söyledi,” İyi bir çalışma süreci geçirerek  ligin ikinci yarısına başladık. İyi mücadele ettik. Yakaladığımız fırsatları  değerlendirebilseydik daha farklı  kazanabilirdik. Ama şansızlıklar yaşadık. Gol olsun diye garanti vuruş yaptığımız pozisyonlarda  top ya kaleciye çarptı, yada dışarı gitti. Pozisyonları  centilmence harcadık diyebiliriz. Ama pozisyonlara girmekte önemli. Bu Maçta 4-5 tane pozisyonumuz vardı. İnşallah  önümüzdeki maçlarda  atacağız. Golü kimin attığı önemli değil. Kazandığımız için mutluyuz” dedi

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi