Şanlıurfaspor’u 2-0 yenen Zonguldak Kömürspor teknik patronu Mustafa Dalcı, üzerlerindeki ölü toprağını kaldırdıklarını ve kendilerine geldiklerini söyledi. 

TFF İkinci Lig Beyaz Grupta  mücadele eden Zonguldak Kömürspor, 18 Kasım Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı  Uşakspor maçının hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik Patron Mustafa Dalcı nezaretinde  Fener sentetik sahada  teknik-taktik çalışması yapan futbolcuların neşeli ve hırslı oldukları gözlendi. Dün yapılan antrenmanla Uşakspor maçının hazırlıklarını tamamlayan Kırmızı-Lacivertli ekip,karşılama için dün gece  şehirden ayrıldı. Sarı kart cezalısı olan Aykut Emre’nin dışında eksik futbolcusu bulunmayan Zonguldak Kömürspor’da tüm hesaplar zorlu deplasmandan puanla dönmek üzerine yapılıyor.

Şanlıurfa maçını kazanarak üzerlerindeki kara bulutları  dağıttıklarını belirten  Teknik Patron Mustafa Dalcı,” Bu galibiyet bize iyi geldi. Futbolcularımızın öz güvenleri geldi. Ben futbolcularımı kutluyorum. Urfa maçında aldığımız  galibiyeti taçlandırmak için  Çarşamba  günü oynayacağımız Uşakspor maçından puanla  dönmek istiyoruz. Tüm hesaplarımızı bu yönde yaptık” dedi

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi