Vali Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı  Selim Alan, Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir’in katıldığı toplantı olumlu geçti.

TFF İkinci Lig’de mücadele eden Zonguldak Kömürspor’da yönetim kurulu yeni sezon hazırlıkları  kapsamında  çalışmalarını sürdürüyor. Takıma  destek sağlamak için girişimlerini  sürdüren yönetim kurulu  Kurban Bayramı öncesinde Vali  Mustafa Tutulmaz’ı ziyaret etti.

Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve  Futbol Şube sorumlusu  Hacı Demir, Vali Mustafa Totulmaz’ı ziyaret ettiler. Belediye Başkanı Selim Alan’ında hazır bulunduğu ziyarette yeni sezon ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

OLUMLU GEÇTİ

Ziyaretin olumlu geçtiğini belirten Kulüp Başkanı Süleyman Caner,  öncelikle tesis konusunun  çözümü için girişimlerde bulunulduğu belirterek şunları söyledi: “ Sayın Valimiz sporu seven birisi. Zonguldak için büyük bir kazanım. Kendisi ile Zonguldakspor’un durumunu birkaç kez görüşmüştük. En son Kurban Bayramından bir gün önce Sayın Belediye Başkanımız Selim Alan, Futbol Şube  Sorumlumuz Hacı Demir ile birlikte Valimizle  bir görüşme daha yaptık. Görüşme gayet olumlu geçti. Öncelikle tesisimizdeki tadilatın bir an önce tamamlanıp yeni sezona yetiştirilmesi için destek istedik. Valimiz olumlu yaklaştı. Gerekli  girişimlerde bulunuyor. Bir şekilde İl Özel İdaresi’ni de işin içine alarak tesislerin tamamlanması için   görüşülüyor. Valimiz bu konuda çok uyarlı. Yardımcı olacağını söyledi. İnşallah bir an önce çalışmalar başlar ve tesisimiz yeni sezona yetişir. Bunun haricinde Belediye Başkanımız Selim Alan,Zonguldakspor ile ilgili neler yapılabilineceği konusunda  görüş bildirdi. Bizde yönetim olarak   fikirlerimizi ilettik.  İnşallah bu görüşme olumsu sonuç verecek. Ayrıca önümüzdeki günlerde Vekillerimizin de katılımı ile bir toplantı  daha yapmayı uygun gördük. Zonguldakspor için ne yapılacaksa  elimizden ne geliyorsa hep birlikte değerlendireceğiz.” 

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi