Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Zonguldak şubesi vefa örneği sergiledi. 
TÜFAD Zonguldak Şubesi 1965 yılından bu yana antrenör olarak futbolu hizmet eden 85 yaşındaki Özdemir Dayanıklı'ya  plaket takdim edildi. 
TÜFAD Zonguldak Şubesi Başkanı Ahmet Birdal ve yönetim kurulu üyeleri futbola 56 yıldır antrenör olarak hizmet eden Özdemir Dayanıklı'ya Derneğin yaşayan en yaşlı üyesi olduğu için plaket takvim ettiler. Ahmet Birdal, Özdemir hocaya sağlıklı uzun ömürler diledi.
Birdal şunları söyledi”Özdemir hocamız en eski ve yaşlı üyelerimizden bir tanesi. Yönetim kurulu olarak arkadaşlarla konuştuk. TÜFAD’ın en yaşlı üyesi olduğu için  ona ömrü boyunca hatıra kalması için bir plaket vermeyi uygun gördük.  Hocamıza sağlıklı niye uzun Ömerler diliyoruz. Futbola  verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz” 
Yapılan jest karşısında duygulandığını belirten  Özdemir Dayanıklı ise sağlığı elverdiğince  futboldan kopmayacağını ifade ederek şunları söyledi ”Ben uzun yıllar futbol oynadıktan sonra 1965 yılında antrenör olarak camiaya hizmet ediyorum. Yaklaşık 56 yıldır antrenör olarak görev yapıyorum. Sağlığım elverdiği sürece  hizmet etmeye devam edeceğim. Beni bu  plakete layık gören  TÜFAD Zonguldak şubesine teşekkür ediyorum”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi