Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları faaliyet programında yer okullar arası yıldızlar kız-erkek futsal grup eleme müsabakaları tamamlandı. Site Spor Salonu’nda yapılan  müsabakalarda gruplarında birinci olan takımlar yarı finale katılmaya hak kazandı.
Kızlar kategorisinde Zonguldak’ı temsi eden  Zonguldak Ereğli Ormanlı Ortaokulu, birinci olarak yarı finale adını yazdırdı. 
GRUP BİRİNCİLERİ YARI FİNELE ÇIKTI
Müsabakaları değerlendiren Okul Sporları İl temsilcisi Erhan Şeref, yarı finale yükselen takımları tebrik ederek şunları söyledi,” Spor Daire Başkanlığımızın faaliyet programında yer alan Okullar arası yıldız kız erkek futsal grup müsabakalarını başarı ile tamamladık. Erkeklerde gruplarında birinci olan;  Samsun Şehit Burak Zor  İmam Hatip Orta Okulu, Kocaeli Mustafa Necati  Orta Okulu ve Ankara Maltepe Orta Okulu takımları yarı  finale yükseldi.
Kızlarda ise; Tekirdağ Mükerrem  Ali Kayan Orta Okulu, Kocaeli Kavaklı Şehit Onbaşı  Adem Başoğlu Orta Okulu ve ilimizi temsilen katılan Ereğli Ormanlı Orta Okulu takımları  grup birincisi olarak yarı  finale adını yazdırdılar. Ben yarı finale katılan tüm takımlara başarılar diliyorum”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi