İkinci Lig Kırmızı  Grupta mücadele edecek lan Zonguldak Kömürspor, yeni sezon hazırlıklarına  16 Temmuz Pazartesi günü başlayacak.

1 hafta Zonguldak’ta çalışacak olan Kırmızı-Lacivertli futbolcular, daha sonra kamp çalışmaları için Kızılcahamam’a girecekler.

Transfer çalışmalarını  yüzde  doksan tamamladıklarını belirten Teknik Direktör Cahit Terzi,  taraftara  heyecan verecek bir ekip kurmaya çalıştıklarını belitti. Yüksek rakamlarda  dışarıdan sırf ismi var diye pahalı oyuncu  almayacaklarını belirten Cahit Terzi,  kadrosunda yer olan oyuncaların hepsinin marka isimler olduğunu belirtti.

YÜZDE DOKSAN  TAMAM

Transferler ve yeni sezon ile ilgili  çalışmalar hakkında  bilgi veren Teknik Direktör Cahit Terzi, şunları söyledi” Yeni sezonda mücadele edecek olan kadromuzu yüzde doksan oluşturduk. Görüştüğümüz 3-4 tane oyuncu var. Onları’da  en kısa zamanda kadromuza katıp transferi tamamlayacağız. Be sezon  taraftara heyecan verecek bir takım oluşturuyoruz.Taraftarımız takımı  izlerken  keyif alacak. Tribünleri dolduracak bir takım oluşturacağız. Her kes bu takıma inansın, güvensin, destek olsun. Yapacağımız 2-3 hamle ile kadroyu daha da güçlendireceğiz.”

EN BÜYÜK TRANSFERİMİZ KADROMUZU KORUMAK OLDU

 Geçen sezonki  kadrolarını  koruduklarını ve en büyük transferin kadroyu korumak olduğunu anlatan  Terzi, sözlerini şöyle sürdürdü,”  Geçtiğimiz sezon başarılı olan bir kadromuz vardı. Bu kadroyu koruduk. En büyük transferimiz  kadromuzu korumamız oldu. Turan ve Okan Eken’i yeniden  kadromuza kattık. Dışarıdan çok pahalı bir ücretle marka oyuncu alma fikrine çok sıcak bakmıyoruz. Çok büyük rakamlarla oyuncu alma şansımız  maddi açıdan zaten yok. Bizim oyuncularımız zaten marka. Onur, Okan, Turan ve diğer oyuncularımız  Türkiye’de marka olmuş isim yapmış futbolcular Zirve mücadelesi vermeyi amaçlayan takımlar bu oyuncuları almaya çalıştılar. Ama biz elimizde tuttuk. Dışarıdan marka aramaya gerek yok. Bizim oyuncuların hepsi  zaten marka.”

GENERAL DEĞİL ASKER LAZIM

 Başarılı olmak için pahalı transfer yapmanın sonuç getirmediğini belirten Terzi, askeri çok olan, koşan, savaşan takımların başarılı olduğunu belirterek şunları söyledi;” Biz markadan ziyade forması için, takım için savaşan, ter döken oyuncular seçiyoruz. Geçen sene Zonguldakspor ile aynı grupta olan Sakaryaspor ve Gümüşhane takımlarını gördük. Çoğu oyuncuları geçmişte  isim yapmış kariyer sahibi  olan futbolculardı. Başarılı olamadılar. Kadrosunda bir tane isim yapmış futbolcu olmayan, Afyon atkımı  şampiyon oldu. Bize savaşan, koşan oyuncu lazım. Kadromuza son rötuş olarak 3-4 oyuncu alıp yolumuza devam edeceğiz. Hazırlık kampında tespit ettiğimiz eksik bölgelere  bir-iki takviye yapıp sezona gireceğiz. Dışarıdan  transfer edeceğimiz 4 oyuncu Kızılcahamam kampına katılabilirler.” 

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi