Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen  faaliyetlere  aralıksız olarak devam ediyor.
Gençlik Merkezi Müdürü Barış Özdemir, çalışmalara bizzat kendiside katılarak gençlere örnek oluyor. Öğrenmenin yaşının olmadığını belirten Özdemir, gençlerle birlikte kurslara katılarak gitar, bağlama ve piyano çalmasını öğrendi.
Gitar ve bağlama ile kısa bir  gösteri sunan Barış Özdemir, tüm gençleri faaliyetlere katılmaya davet ederek şunları söyledi,” Merkez ve tüm ilçelerimizde  çalışmalarımız devam ediyor. Yapılan çalışmalar sonrasında  ortaya çıkan  eserleri sergileyeceğiz. El sanatları sergileri, resim sergilerimiz olacak. Aynı zamanda  gitar, bağlama,  resim, ebru  sanatı gibi çalışmalarımız devam ediyor. Gençlere yönelik faaliyetlerimiz tüm hızıyla sürüyor. Öğrenmenin yaşı yoktur. Gençlerimiz gelsin kurslara katılsınlar. Hiçbir şey için geç değil. Ben kendim de gitar ve bağlama çalmayı öğrendim. Biz Gençlerimizin donanımlı olmaları, bilgili olmaları, milli duygularına bağlı olmalarını,  sanatla uğraşmalarını istiyoruz. Bilgi donamını olarak Dünya ile yarışan gençlerin yetişmesini istiyoruz. Tüm faaliyetlerimiz ücretsizdir. Gençlerimiz  buraya gelerek hem  boş zamanlarını öğreneceklerdir, hem de  el becerilerini geliştirerek yeni şeyler öğreneceklerdir. Biz Gençlik liderlerimiz ve  eğitmenlerimizle  tüm gençleri bekliyoruz. Gelip bilgi alsınlar ve akıllarına yatan bir kursa katılsınlar” diye konuştu.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi