Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Yaz  spor okulları kapsamında  açılan Özel Sporcular Branşı  çalışmalarına başladı.

 Beden Eğitimi Öğretmeni ve antrenör Erhan Şeref tarafından  yürütülen çalışmalara  ilk etapta 10 kişi katılıyor.

Amaçlarının özel sporcuları sporla topluma entegre  etmek ve uygun branşlara önlendirmek olduğunu belirten antrenör Erhan Şeref, yaptığı  açıklamada şunları söyledi,” Spor Bakanlığı’nın her yıl düzenlediği yaz spor okulları kapmasında Özel sporcular branşında çalışmalarımız başladı. Çalışmalarımıza 10 arkadaşımız katılıyor. Amacımız onları sporla beraber topluma kazandırmaktır.  Yapacağımız çalışmalar sonrasında  kendilerine uygun branşları  tespit edip müsabakalara katılımlarını sağlamaktır”

 YÖNETİM ALAN İLE BİR KEZ DAHA GÖRÜŞTÜ

 Zonguldak Kömürspor yönetimi  bugün yapılacak olan kongre öncesinde bir kez daha Belediye Başkanı Selim Alan ile görüştü. Geçtiğimiz hafta  yapılan  görüşmenin ardından  dün akşam saatlerinde bir kaz daha  Belediye Başkanı Selim Alan ile bir araya gelen yönetim kurulunun oluşturulacak liste üzerinde ve  maddi kaynak konusunda fikir alışverişinde bulunduğu öğrenildi.

HABER: ERCAN AYGÜN


Editör: Haber Merkezi