Türkiye Futbol Federasyonu  İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor ligin 19’uncu haftasında deplasmanda oynayacağı Pendikspor maçı hazırlıklarına başladı.

Teknik Patron  Cahit Terzi nezaretinde Karaelmas Kemal Köksal stadyumunda yapılan antrenmanda  futbolcuların moralle oldukları  gözlendi. Antrenman öncesi  gazetecilere  açıklama yapan Teknik Patron Cahit Terzi, Manisa Büyükşehir Belediyespor maçında  iyi bir mücadele ortaya koyan futbolcularını  tebrik ederek şunları söyledi:

 “Futbolcularımızı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Ellerinden gelen her şeyi ortaya koydular. Sadece mücadele etmediler, zaman zaman da iyi futbol oynadılar. Çok net 4 tane de gol pozisyonumuz var. 1 tanesini değerlendirebilseydik 2-0 veya 3-0 olabilirdi. Ama gol şansı yanımızda değildi. Taraftarımızın desteğine de teşekkür ediyorum. Taraftarımıza  verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bizi destekledikleri sürece daha iyi yerlere gelebiliriz. Hafta sonunda  deplasmanda Pendikpor ile oynayacağız.zor bir maç olacak. Müsabakanın hazırlıklarına başladık. İnşallah iyi bir sonuçla dönerek üst sıralara tırmanışımız devam edecek” dedi

PERFORMANSLARINDAN MEMNUNUM

Manisa Büyükşehir Belediyespor maçında şans verdikleri oyuncuların ortaya koyduğu performanstan memnun olduğunu belirten Terzi,” Manisa maçında şans verdiğimiz oyuncular arasında bulunan İsmail ve Kaan, iyi mücadele ettiler. Biraz maç eksikleri var.  Yeni yeni şans bulmaya başlayan genç oyuncumuz Cömert’te  iyi oynadı. Genç oyuncularımıza şans vererek onları hazırlamaya ve Zonguldak Kömürspor’a oyuncu kazandırmaya devam edeceğiz. Cömert, İsmail, Kaan, Ege, Uğur Uslucan, Tezcan gibi oyuncularımız  Zaman içinde tecrübe kazanarak  çok daha faydalı olacaklardır. Ben bir kez daha tüm oyuncularımızı kutluyorum”

YÖNETİM YETİŞTİRMEYE ÇALIŞYOR

 Yeni transfer ettikleri oyuncuların lisanlarının  çıkartılması için yönetim kurulu üyelerinin  çalışmalarını sürdürdüğünü belirten  Terzi, sözlerini şöyle  sürdürdü,” Geçen sezonlarda  takımda forma giyen 2-3 oyuncu takımı TFF’ye vermiş. Vergi dairesinden de  borç  olmadığına dair yazı almak gerekiyor. Bu  sıkıntıları aşmak için Futbol Şube Sorumlumuz Hacı Demir ve Genel Kaptan Hakan Hürfikir, çalışmalarını sürdürüyor. Gerekli açıklamayı kendileri yapacaklardır. İnşallah  lisanların çıkması için gereken parayı Cuma gününe kadar yatırıp,

Pendik maçına  daha  güçlü bir kadro ile çıkmak istiyoruz”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi