TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor son 3 maçta 2 yenilgi,1 beraberlik alarak  Play-Off sınırından uzaklaştı. 3 hafta önce Play-Off hesapları yapan Kırmızı-Lacivertli  camia, şimdi ‘ acaba düşer miyiz ?’  sorularını konuşmaya başladı.

Son oynanan Hekimoğlu Trabzon maçı öncesinde  futbolcuların içinde bulundukları  sıkıntıları anlatmak için çektikleri 13 saniyelik mizansen video taraftarlar tarafından tepki ile karşılandı.

 Maçın başından sonuna kadar yoğun protesto altında oynayan futbolcuların motivasyonları bozuldu. Daha seremonide  İstiklal marşımız okunurken saygı duruşunda bulunan çoğu futbolcunun kafaları düşmüş  öndeydi. Sonuçta üç hata sonucu üç gol kalemizde gördük sahadan  puansız ayrıldık. Maç sonu  taraftarlar ve futbolcular büyük üzüntü yaşadılar. Karşılaşmaya bir gün kala yaşanan ve maç günü devam eden gelişmeler sonunda kazanan ne taraftar oldu, nede takım. Bu videonun  bu boyutlara geleceği tahmin edilseydi paylaşılmazdı.

Teknik Patron Serkan Afacan,’ Oyuncularımız iyi niyet içinde  ortama biraz mizah katmak için bu videoyu çekmişler. Sonra kaldırdılar. Ne armaya, nede formayı bir saygısızlık yok. Tamamen mizansen baklam lazım. Takım taraftarsız, taraftar takımsız olmaz’ diyor

Bu  olay bir an önce unutulup kenetlenmek şart.

Çekişmenin kimseye faydası olmaz. 

Sezon başı küme düşer denilen takım  elinden geleni yaptı. Şimdi hepsinin kafaları önde.

Bir an önce  kafaları kaldırıp  yolumuza devam etmeliyiz.

Bundan sonrası,taraftarı, futbolcusu, teknik heyeti, yönetimi, kenetlenip ligi sağlıklı bir yerde bitirmek olacaktır.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi