TFF İkinci lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak  Kömürspor, Çarşamba günü  deplasmanda oynayacağı Amed sportif maçının hazırlıklarını dün yaptığı  antrenmanla tamamladı.
Son 3 lig maçından yenilgi ile ayrılan Zonguldak Kömürspor’lu futbolcuların morallerinin bozuk olduğu gözlendi.
Karaelmas Kömal Köksal Stadyumunda yapılan antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra 5’e 2 top çalışması yapan futbolcular, son bölümde ise çift kale maç yaparak  çalışmayı tamamladılar.
Kırmızı-Lacivertli ekip bu  sabah kara yolu ile Ankara’ya  geçti. Öğle saatlerinde ise uçak ile  Diyarbakır’a giderek bir otelde kampa girdi.
Dün yaptıkları   son antrenman öncesinde  gazetecilere  açıklamalarda bulunan Teknik Patron Şenol Demir 8 defa düştüysek 9 defa kalkacaklarını belirterek şu ifadelere yer verdi ”Öncelikle hafta sonunda oynadığımız Pazarspor müsabakası kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Son haftalarda sevenlerimizi mutlu edemediğimiz için  gerçekten çok üzgünüz.Pazar maçına gelince  iyi başladık. Rakibi tuttuk. Emre’nin karşı karşıya kaldığı bir pozisyon var. Penaltı  pozisyonumuz var. Emre golü atsa veya hakem penaltıyı verse biz öne geçsek her şey farklı olurdu. Hızlı  hücuma çıkan bir takımla oynayacağımız biliyorduk. Oyuncularımıza  uyarılar yapmamıza rağmen  eksik yakalandık ve 70 dakikada  geri düştük. Daha sonrada  oyunu kurtarmak için risk aldık. Hakanı ileri yolladık. Bu sefer arka taraftar boşluklar verdik. Rakip, son bölümde 2 gol daha bularak müsabakayı kazandı. Tekrar söylüyorum. Üzgünüz. En kısa zamanda topaklanmamız lazım. Daha çok müsabakada  var. 8 defa düşsek 9 defa kalkmak zorundayız.  Burası Zonguldak Kömürspor mücadeleye devam edeceğiz.  Çarşamba günü Amed ile oynayacağız. Bu maçtan iyi bir sonuçla ayrılmak için elimizden geleni yapacağız.  Amed karşılaşması  sonrası 2 hafta maçımız yok. Bu ara  sakatların iyileşmesi açısından bize ilaç gibi gelecek. Sakatlarımız takıma katıldığı zaman elimiz biraz daha güçlenecek. Düştüğümüz yerden kalkacağız.  Mücadeleyi bırakmayacağız. Sonuna kadar devam edeceğiz.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi