Zonguldak Birinci Amatör Küme Futbol Liginde  merkez A grubunda normal sezon tamamlanırken, Merkez B, Çaycuma ve Ereğli gruplarında ise Çarşamba günü oynanacak maçlarla tamamlanacak.

Merkez A Grubunda Üzülmezspor ile Tersanespor, B Grubunda Kozlu Belediyespor ve Çatalağzı Demirspor, Çaycuma Grubunda Saltukovaspor ile Kayıkçılar Gençlerbirliği , Ereğli grubunda ise Balıspor ile Gülüç Belediye Play-Off’a yükselmeye hak kazandılar.

Play-Off kuralarının 14 Ocak’ta çekileceğini  ve ilk maçların ise 18 Ocak’ta oynanacağını belirten Futbol İl temsilcisi Metin Malkoç, yaptığı açıklamada şunları söyledi;” Play-Off kuraları 14 Ocak’ta çekilecek. 8 Takım 4’derli iki  grupta mücadele edecek. Maçlar  iki maç üzerinden oynanacak.  Play-Off maçları sonunda gruplarında ilk iki sırada yer alacak olan takımlar direk, finali kaybeden  takımlar ise kendi aralarında yapacağı bir maç sonrasında  galip gelen takım  Süper Lige çıkacak. ASKF ve Futbol İl temsilciliği olarak tüm takımlara başarılar diliyoruz”HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi