Zonguldak Kömürspor’un golcü futbolcusu Haluk Türkeri,  önemli açıklamalarda bulundu.
Zonguldak’ı çek sevdiğini belirten  Haluk Türkeri, büyük bir camiada oynadığı için çok mutlu olduğunu ifade etti. Bugün oynayacakları Manisa FK maçından puan yada puanlarla  ayrılarak alt sıralardan  uzaklaşmak istedikleri ifade eden Haluk, ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.
RAHATLAMAK İÇİN  PUAN LAZIM
Manisa FK’nın şampiyonluğunu ilan ettiğini, kendilerinin ise rahat bir nefes almak için  puana  ihtiyaç  duyduklarını belirten Haluk Türkeri, şunları söyledi” Şiddetle puana ihtiyacımız var. 3 puana  talibiz. Bunun için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Rakibimiz üst düzey bir takım. Şampiyonluklarını ilan ettiler. Ama bize de kalan maçlarda korkulu rüya görmemek için puan lazım. Elimizden geleni yapacağız”
GÜZEL BİR TAKIMDA OYNUYORUM

Takıma  devre arasında  katılan ve 8  kez fileleri havalandırarak en golcü futbolcu konumunda bulunan Haluk Türkeri, burada iyi bir hava yakaladığını söyledi.  Kalan 4 maçta da iyi bir performans sergileyerek 10 golün üzerine çıkmak istediğini  ifade eden Haluk, söyle konuştu” Burada çok güzel bir hava yakaladım. Çok mutluyum. Güzel bir ekipte, güzel bir takımda oynadığımı düşünüyorum. Burayı seviyorum. Yönetimin ve takım arkadaşlarımız bana verdiği öz güven  nedeni ile  bende güzel işler yaptığımı  düşünüyorum. Beni  benimseyen ve  destek olan taraftarlarımıza da  gerek sosyal medyada, gerekte  telefonla yaptığım görüşmelerde ilettikleri iyi niyetten dolayı   teşekkür ediyorum. Ben de bu güvene ve sevgiye  layık olmaya devam edeceğim. Golü kimin attığı önemli değil. Yeter ki takım kazansın. Bunun için takım arkadaşlarımla birlikte mücadele ediyoruz.  Kalan 4 maçta 10 golün üzerine çıkmak istiyorum” diye konuştu
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi