67 numaralı formayı giyecek

TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor’da  son yapılan transferlerle her mevkide 2-3 oyuncu olması takım içindeki  rekabeti arttırıyor.
Santrafor mevkiine son transfer edilen Tuğrul Bektaş’in gelmesi ile bu bölgede de büyük bir rekabet oluştu.
Haluk Türkiye, Tezcan Gökmen ve Tuğrul Başkan, formayı kapmak tatlı bir rekabete girecekler.
67   NUMARAYI GEYECEK
Kadroda bulunan  Zonguldaklı 3 futbolcudan biri olan Tezcan, Gökmen, bu sezon 67 numaralı forma ile  mücadele edecek. Duygularını dile getiren  genç futbolcu Tezcan Gökmen, sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ifade ederek şunları söyledi “ İyi bir hazırlık süreci geçirdik. Bu sezon İyi bir kadroya kuruldu. Arkadaşlık ortamı çok güzel. Aile havasını yakaladık. Herkes elinden gelen özveriyi ortaya koyuyor. İlk maçımız 5 Eylül’de Akhisarspor’la. Önümüzde çok fazla zaman yok. 3 puanla başlayıp, taraftarımıza galibiyet armağan etmek istiyoruz. Bildiğiniz gibi geçen sezon seyircisiz oynamıştık. 1.5 senenin ardından kendi sahamızda taraftarımızın karşısına çıkacağız. Açıkçası çok heyecanlıyım. Taraftarımızı özledim. Bu sezondan çok ümitliyim. Zonguldak Kömürspor’u yukarıya taşıyacağız. Bunun artık vakti geldi” dedi.
SAVAŞIN İÇİNDE VARIM
Yeni transferlerle birlikte takımda  rekabetin arttığını belirten  Tezcan formayı  almak için elinden geleni yapacağını ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü:” Rekabete hazırım. Bir takımda rekabet olmazsa başarıyı yakalamak zor olur. Burası Zonguldak Kömürspor, büyük bir camia. Burada her zaman rekabet ortamı olmuştur. Bu sezon da olacaktır. Ben bu savaşın içinde varım. Elimden geleni yapacağım. Benim için sıkıntı yok.
İnşallah bu sezon takımla birlikte benim sezonun olur. Atacağım gollerle takıma  puanlar kazandırırım. Taraftarlarımızı  mutlu ederiz”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi