- ÖZEL İÇERİK -

Zonguldak’ta alt yapı kategorilerinde faaliyet gösteren Altı Pas Spor Kulübü kadın futbol branşında da çalışmalara  başladı. Antrenör Selim Oral nezaretinde  pandemi döneminden sonra spor tesislerinin açılması üzerine antrenmanlarına başlayan kız   futbol takımının çalışmaları oldukça neşeli geçiyor.

Antrenman sonrası  saha ortasında sosyal mesafe kurallarına uyarak gitar çalıp şarkı söyleyen  futbolcular, hem yorgunluk atıyor, hem de  eğleniyorlar.

Çalışmaları neşe içinde yaptıklarını belirten  sporcular, futbolun yanı sıra diğer sosyal etkinlikler de yaparak çalışmaları renklendirdiklerini belirttiler.

Antrenmanları  renklendirmek için  gitar çalma, kitap okuma gibi sosyal etkinlikler  yaptıklarını belirten antrenör Selim Oral   şu duygulara yer verdi” Antrenmanlara  gelen sporcuları sıkmamak adına farklı sosyal etkinlikler yapıyoruz. Sporcularımızın her biri futbol dışında diğer etkinliklere de  ilgi duyuyorlar. Bu sene yıldız ve genç kızlarda Türkiye Şampiyonalarına katılacaktık. Hazırlıklarımızı bu  yönde yapıyorduk. Ancak  pandemi  riski  devam ettiği için Aralık ayı sonuna kadar  tüm organizasyonlar durduruldu. Biz  ara vermeden pandemi kurallarına uyarak haftanın belirli günlerinde çalışıyoruz. Sporcularımızın  çoğu futbol dışında başka sanatsal  faaliyetlere de ilgi duyuyor. Çocuklarımızı sıkmamak ve bıkkınlık vermemek için çeşitli sosyal etkinler de düzenliyoruz. Antrenman sonrası   gitar çalarak hem yorgunluk atıyorlar, hem de eğleniyorlar. Bazen kitap okuyorlar. Ailelerin çocuklarını bu tür etkinliklere yönlendirmeleri çok önemli. İnşallah bu çocuklar ilerine topluma yararlı bir fert olarak yetişeceklerdir. Bunda katkımız olursa ne olursa  bize.” HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi