Türkiye Futbol  Antrenörleri Derneği Zonguldak şube Başkanı Ahmet Birdal, yeni yılda tüm futbol ailesi olarak yeşil sahalara dönmeyi umduklarını  belirtti. Mart ayından bu yene etkili olan Korona virüs dolayısı ile  özellikle amatör  maçların oynanmadığını, dolayısı ile bir çok antrenör ve  futbolcunun sıkıntıya girdiğini belirten Birdal, hayatın yeni yılla birlikte  normale dönmesini ve  sahalara dönmek istediklerini belirtti. Sağlığın her şeyin önünde geldiğini ifade eden Ahmet Birdal, yaptığı açıklamada  şu ifadelere yer verdi;”Dünyayı kasıp, kavuran Covit-19 salgını nedeniyle ülkemizin de her alanda etkilendiği bu süreçte,liglerimizin ilk yarılarının sonlarına yaklaşılmasıyla birlikte 2020 yılını da bitiriyoruz.

Bu defa, geçtiğimiz yıllardan çok farklı olarak yeni yıldan beklentimiz ve temennimiz ilk olarak dünyamız için, ülkemiz için ve insanlık için salgının bir an önce sona ermesi ve yaşamımızın normale dönmesidir.

Özlemimiz de odur ki ; normalleşmeden sonra tribünlerin seyircilerin coşkusuyla renklendiği,futbolumuzun ana unsurları olan dostluk,barış,kardeşlik,fair play,saygı ve sevgi kavramları doğrultusunda 2021 yılını geçirmek,bunun yanı sıra futbolumuzun tabanını oluşturan amatör liglerin de müsabakalarını oynayabileceği koşullara bir an önce kavuşması en büyük dileğimizdir. Bu konuda da sürecin olumlu sonuçlanabilmesi için üzerimize düşen görev ne varsa, yapılması için çaba gösterildiğinin bilinmesini isteriz. Bu duygularımla, futbolumuzun paydaşları ile birlikte 2021 yılının "Önce Sağlık" vurgusunu ön plana alarak barış ve huzur içerisinde başarılarla geçmesini diler,hepinize en içten sevgi ve saygılarımı sunarım. Sağlıklı ve Mutlu Yıllar” 

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi