Maçı TRT spor canlı yayınladı. Tüm dünya izledi. Tribünlerde ne Vali, ne Belediye Başkanı ne de Millet Vekilleri  vardı. Bir avuç cefakar taraftar futbolculardan başka kimse yoktu..

TFF  İkinci Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, ikinci yarının ilk maçında kendi evinde karşılaştığı müsabakada lider Manisa FK ile 2-2 berabere kaldı.

 Ücretlerini  ayamadıkları için   hafta içinde  çalışmalara geç katılan Zonguldak Kömürspor’lu  güçlü rakipleri karşısında  müthiş bir mücadele örneği sergilediler.

Hiçbir maddi sıkıntısı olmayan Manisa Belediye’sinin desteği ile kurulan trilyonlun rakiplere kafa tutan  Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular. Aslanlar gibi mücadele ettiler.

Müsabaka 2-2 berabere sonuçlandı. Zonguldak Kömürspor’lu futolcular  karşılaşma sonrası  formalarını saha ortasına bırakarak sahipsizliği protesto ettiler.

Karşılaşma sonrası taraftarlar futbolcuları tribünlere çağırarak destek oldular.

Bir kuruş para almadan oynadıklarını  belirten futbolcular, şehrin ileri gelenlerinin  bu duruma duyarsız kaldığını  belirterek taraftara şikayet ettiler. Terkilerini dile getiren taraftarlar ise “ Bu futbolcular Zonguldak’lı değiller. Sezon sonu  memleketlerine dönecekler. Aylardır kuruş  almadan aslanlar gibi  bu şehri temsil ediyorlar.  Maçı  TV canlı yayınladı. Tribünlere bakın. Nerde Vali, nerde Belediye Başkanı, nerde Milletvekilleri. Gelin maça takımın yanında olduğunuzu gösterin. Bu kadar  sahilsizlik olmaz. Nerde bu şehrin ileri gelenleri. Seçilmişleri ” şeklinde konuşarak  tepkilerini dile getirdiler.

Zonguldak Kömürspor taraftarları, futbolcuların arkasında olduklarını ve  tep türlü  desteği vererek  sahip çıkmayanlara  tepkilerini  dile getireceklerini belirtiler.

 HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi