TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, 15. Hafta mücadelesinde deplasmanda Bucaspor ile karşılaşacak. Müsabakanın son hazırlığını dün  Fener sentetik sahada yapan Kırmızı-Lacivertli ekip,bu  sabah saatlerinde müsabaka için İzmir’e gidecek.
Kırmızı-Laciverti ekipte sakat oldukları için takımdan uzak kalan Eyüp Akçan, Tuğrul Başkan ve Fatih Bektaş’ın sakatlıklarının geçmesi teknik ekibi memnun etti.
Takımla birlikte çift kale maçta yer alan 
Eyüp Akçan, Tuğrul Başkan ve Fatih Bektaş,  antrenmanın son bölümünde yardımcı antrenör Kenan Aşkan nezaretinde yanlardan orta, çabukluk ve gol çalışması yaptılar.
 Sakat olan bir diğer futbolcu Berat Vardar ise Zonguldak’a dönerek yardımcı antrenör Barış Şeref nezaretinde çalışmalara başladı.
Zorlu maç için yarın sabah saatlerinde  İzmir’e gidereceklerini belirten Teknik Patron Şenol Demir, yaptığı açıklamada şunları söyledi;” İki haftalık (BAY) Arasını çok iyi geçirdik. Bu arada sakatlarımız iyileşti. Fatih Bektaş ve Eyüp Akçan, oynayacak düzele geldiler. Tuğrul Başkan’da takımla birlikte  çalışmalara kattı. Bu üç futbolcunun katılması elimizi biraz olsun güçlendirdi. Diğer sakat oyuncumuz Berat Varda’da geldi ama o biraz daha  takımdan uzak  kalacak. Tedavisi  devam ediyor. Ayrı olarak çalışıyor.Müsabaka için Cuma sahası kara yolu ile İzmir’e gidip kampa gireceğiz. Cumartesi günü Bucaspor ile çok zorlu bir maça çıkacağız. Rakibimiz geçen sene üçüncü ligden yükseldi. Kadrosunu büyük ölcüde koruda ve takviye yaptı. İyi bir takım. Zorlu deplasmandan puan yada puanlarla dönmek için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi