İkinci Amatör Küme Merkez Grubunda Play-Off şampiyonu olarak birinci amatör kümeye yükselen  Tersanespor camiası  Şampiyonluklarını doyasıya  kutladılar.
 Kulüp Başkanı İsmail Hasdemir, yönetim kurulu üyeleri, antrenör Ayhan Hotan  ve futbolcuların katıldığı gecede  verilen şampiyonluk yemeğinde   camia birlik-beraberlik mesajları verdi.
 Şampiyonlukta emeği geçen herkesi kutlayan Kulüp Başkanı İsmail Hasdemir, yaptığı konuşmada şunları söyledi ,”2018-2019 sezonunu şampiyonlukla noktalamış bulunmanın  mutluluğunu yaşıyoruz. Birlikte şampiyonluğunu kutlamak ve  sezon kapanış yemeği yemek için bir araya geldik. Emeği  geçen herkese teşekkür ediyoruz. Ayağınıza ve yüreğinize sağlık. Siz yürekli futbolcular sayesinde bu şampiyoncuğu yaşadık. Teknik ekibinden futbolcusuna, yöneticisinden taraftarına herkese teşekkür ediyorum. Sezon içinde sıkıntılar yaşamamıza rağmen biz size hep güvendik ve arkanızda olduk. Size güvenmekte halkı olduğumuz  ortaya çıktı. Siz hem gönüllerimizin, hem de gerçek şampiyonlarsınız. Bu şampiyonluğun coşkusunu yaşasak ta gelecek yılın  planlamasını yapmak zorundayız. İnşallah  hiç fire vermeden gelecek sezonda birlikte oluruz. Hepinizi  kadromuzda görmek istiyoruz. Ben hepinize  bir kez daha teşekkür ediyorum. Şampiyonluk  camiasıza hayırlı olsun”
Konuşmaların ardından çalınan müzik eşliğinde doyasıya eğlenen futbolcular, şampiyonluklarını kutladılar.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi