Yaklaşık 2.5 yıl Zonguldak’ta Gençlik Hizmetleri  olarak görev yaptıktan sonra  Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olarak atanan Ahmet Karayılmaz, önemli bir görev daha üstlendi. TFF 1’inci Ligde mücadele eden Samsunspor’da yaşanan gelişmeler üzerine  Kulüp Başkanı Erkut Tutu,  görevinden ayrılmıştı.

Tutu’nun  görevi bırakmasının  ardından yaşanan yönetim kaosuna Samsun Valisi  Osman Kaymak el attı. Düzenlediği kampanya ile  Samsunspor’da   1 ay içinde  2 Milyon 612 bin TL yardım  sağlayan Vali Kaymak, Samsun Valiliği internet sitesi aracılığı ile duyuruyor.

Yönetim krizine de el atan Samsun Valisi Osman Kaymak,  kulübe kayyum atayarak Başkanlığa  Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz’ı getirmek için ilgili mahkemeye yazı gönderdiği öğrenildi.

Telefonla görüşlerini aldığımız Ahmet Karayılmaz, kendisine bu göreve layık gören Samsun Valisi’ne teşekkür ederek  yöne bir  yönetim oluşuncaya kadar verilen görevi en iyi şekilde yürütmeye çalışacağın belirtti. HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi