Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömünspor, erteleme müsabakasında Pazar günü Sancaktepe’yi konuk edecek.
TFF  İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor  Pazar günü  erteleme maçında Sancaktepe’yi konuk edecek.  Ligin 24’üncü haftasında 18 Şubat  tarihinde oynanması gereken Zonguldak Kömürspor - Sancaktepe  müsabakası , kar yağışı nedeni ile  ertelenmişti. Türkiye Futbol Federasyonu bu maçın 28 Mart Pazar günü saat 14.00’de Devrek ilçe stadyumunda oynanacağını açıklamıştı.
Alt sıralardan uzaklaşmak isteyen rakibini  Sancaktepe’yi konuk edecek olan Kırmızı-Lacivertli ekip, müsabakanın hazırlığını  yaparak  kampa girdi.
Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular, bu maçı da kazanarak  Uşakspor galibiyetini pekiştirmek ve orta sıralardaki yerlerini  sağlamlaştırmak istiyor.
Zorlu müsabaka öncesinde  29 puanı bulunan Zonguldak Kömürspor 12’inci sırada yer alırken, 22 puana sahip olan 16’ıncı basamakta bulunuyor.
HER MAÇ ÖNEMLİ 
 Geçtiğimiz Çarşamba günü Uşakspor ile oynadıkları maçı kazanarak  rahat bir nefes aldıklarını belirten Zonguldak Kömürspor  teknik sorumlusu Barış Şeref,  Pazar günü oynayacakları maçta  Sancaktepe FK’yı yenerek iyice rahatlamak istediklerini belirterek  şöyle konuştu”  Öncelikle  bizim grupta büyük-küçük, güçlü, zayıf rakip yok. Tüm takımlar birbirlerini yenebiliyor.  Biz  geçtiğimiz   Çarşamba günü  Uşakspor’u yenerek rahat bir nefes aldık. Üzerimizdeki stresi attık. Artık bu maç geride kaldı. Pazar günü  Sancaktepe ile çok önemi bir maç oynayacağız. Rakibimiz  çok koşan  dinamik genç bir ekip. Onlarda  kazanmak isteyeceklerdir. Zor bir maç oyacak. Oyuncularımızla konuştuk. Diğer maçlara nasıl çıkıyorsak ayni şekilde çıkıp kazanmak için mücadele edeceğiz. Eğer galip gelirsek  puan cetvelinde  haftalardır bulunduğumuz 12.  Sıradan bir basamak  yukarıya çıkma  fırsatı  yakalayacağız. İnşallah bu maçı da kazanıp yolumuza devam edeceğiz”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi