Zonguldak’ta faaliyet gösteren ve  alt yapıya verdiği önemli Türk futboluna  oyuncu kazandıran Sarayspor’an teknik ekibinde yer alan antrenör  Barkın Karabaş, üçüncü lig ekiplerinden  Erokspor ile anlaştı.

Erokspor’da göre yapan Zonguldak’lı teknik adam Zafer Turan’ın yardımcılığını yapacak olan Barkın Karabaş, maç ve sporcu  analizleri performans gelişim ekibinde görev yapacak.

Sarayspor Kulüp Başkanı Turan Altıntaş Barkın hocayı Erokspor’a gönderdiklerini belirterek şöyle şunları söyledi,”3 sezondur kulübümüz bünyesinde görev yapan Barkın Karabaş hocamız 3.lig ekiplerinden Erokspora transfer oldu.

Kulübümüzün özelliklerinden bir tanesi de bilgi ve tecrübelerimizi çocuklarla ve genç antrenör arkadaşlarla paylaşmak, onlara rehber olmak  hayallerine dokunabilmelerinde ulaşabilmelerine yardımcı olmaktır.

Antrenör olarak kulübümüzde maç ve sporcu  analizleri performans gelişim antrenörlüğü görevinde olan Barkın hocamız amatör yada staj görevini tamamlamış olup bizden referans almayı sonuna kadar hak etmiştir.

Referansımızı değerlendiren Zafer Turan hocamıza teşekkür eder hocamıza yeni takımında başarılar dileriz.” İfadelerine yer verdi. HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi