Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kemal Demir, Türkiye Cumhuriyet’imizin  kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 80. yılı dolayısıyla mesaj yayınladı. ASKF Başkanı Kemal Demir yaptığı mesajda şu ifadele yer verdi, “İstiklal Savaşımızın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bütün hayatını bir milletin var olma mücadelesi üzerine şekillendirerek bugün milletçe sahiplendiğimiz büyük Türkiye yürüyüşümüzün temellerini atmış ve milletimize bağımsızlık yolunu açmıştır. 
Millet olarak bize düşen görev, büyük bedeller ödenerek kurulan Cumhuriyetimizi, sonsuza kadar yaşatmak ve ülkemizi, muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak için birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışmaktır.
Bizler Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, Kurtuluş Savaşımızdaki inanç ve kararlılıkla, bugün milletimizin barışı, huzuru ve kardeşliği için çalışmaya devam ediyor ve edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle aramızdan ayrılışının 80. yılında büyük komutan, büyük devlet adamı, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ve Milli mücadelenin kahramanı Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz.” 


 

Editör: Haber Merkezi