Zonguldak Kömürspor Teknik Patron Serkan Afacan,  transfer görüşmeleri yapmak için İstanbul’a gitti.  Afacan, dün  Kasımpaşa’nın Pendikspor ile oynadığı hazırlık maçını izledi ve Kasımpaşalı bazı genç oyuncular ile ilgili girişimlerde bulundu.

TFF İkinci Lig’de 2019-2020 sezonunun başlamasına 40  gün gibi bir zaman kaldı. Beyaz Grupta  mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, yeni sezon hazırlıklarına henüz başlayamadı. Futbolcularının çoğu takımdan ayrılan Kırmızı-Lacivertli ekip maddi  imkansızlıktan dolayı  istediği  transferleri  gerçekleştiremiyor. Genç ve yetenekli oyuncuları kadroda toplamayı hedefleyen yönetim kurulu, çeşitli futbolcularla  görüyor.
Teknik Patron Serkan Afacan, dün İstanbul’a giderek  Pendikspor’un Kasımpaşa ile oynadığı hazırlık maçını izlediği  ve daha önceden takip ettiği  bazı oyuncular ile bir araya geldiği öğrenildi.  Afacan, Kasımpaşa’dan  2-3  tane genç oyunculu istediği ve bu konuda Kasımpaşa teknik ekibi ile görüştüğü  ifade edildi.
Zonguldak Kömürspor’un hafta sonunda seçme yapacağı konusunda  çıkan haberlerin  doğru olmadığı  ve  teknik ekibin tamamen transfere yoğunlaşacağı ifade edildi.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi